Boewulf 16.06.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 To prawdziwy facet musi odrazu przestawiac szczeki sasiadom? Nie, nie odrazu. PRAWDZIWY facet usadzi ich spojrzeniem lub gestem. A jeżeli to nie pomoże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.06.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Mufcia czy ja mogiem naklikać że wychodzi na moje. Czy ja tobie kiedy nie klikałe żebyś se latyfundium do remontu kupiła. Poczekaj zmiękniesz (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 22.06.2006 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 kroyenko hehe, tak myslalam, ze to post ku Twojej uciesze , na razie pacyfikacja poskutkowala i mam cicho a co do latyfundium to sie przekonuje powoli , ale to chyba w innym zyciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 22.06.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 To prawdziwy facet musi odrazu przestawiac szczeki sasiadom? Nie, nie odrazu. PRAWDZIWY facet usadzi ich spojrzeniem lub gestem. A jeżeli to nie pomoże.... Uff, moj na szczescie usadza spojrzeniem , jakby to nie pomoglo dalby sobie na luz bo ma zero agresji w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.06.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Spoko, spoko. Chciejstwo ludzkie nie ma granic, jeszcze ci się odmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.07.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Mufka - jak policja nie pomoże - to wpadniemy pogadać z żulikami Osobiście nie jest zwolennikiem przestawiania szczęk i innych organów, ale jeśli ktoś się bardzo o to prosi - a wręcz domaga , toooo ... Doskonale rozumiem Boewulfa. To się nazywa nauczyć szacunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts