Master Of Art 05.06.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 witam wszystkichmam problem tego typu...mianowicie nie wiem gdzie można dostać bloki kamienne czy betonowe wys. 1,5 metra. w projekcie który sporzadziłem zamiesciłem własnie taki element architektury ogrodowej. chodzi o warszawe i okolice, ciechanow i okolice.oreintujecie siemoze jaki jest koszt takich bloków? mam na mysli bloki granitowe, ale moze polecicie mi cos równie estetycznego i moze tanszego. wolałbym nie korzystac z bloków betonowych, chociaz podobno tez bardzo ładnie sie komponują...proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jatoja 06.06.2006 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 witam wszystkich mam problem tego typu...mianowicie nie wiem gdzie można dostać bloki kamienne czy betonowe wys. 1,5 metra. w projekcie który sporzadziłem zamiesciłem własnie taki element architektury ogrodowej. chodzi o warszawe i okolice, ciechanow i okolice. oreintujecie siemoze jaki jest koszt takich bloków? mam na mysli bloki granitowe, ale moze polecicie mi cos równie estetycznego i moze tanszego. wolałbym nie korzystac z bloków betonowych, chociaz podobno tez bardzo ładnie sie komponują...proszę o pomoc http://www.agkorc.pl/html/lokalizacja.html Udaj się do AG Korc i wybierz co Ci się podoba - jak nie będą mieli to sprowadzą. Jak ceny Ag Korc będą dla Ciebie zbyt wysokie to napisz dam Ci namiary na inną firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 06.06.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 z granitu jedna taka kostka będzie kosztowała przynajmniej tysiąc złotych i to biorąc od producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 06.06.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Tu http://www.sole.pl/ goście mają spory wybór ale nie wiem jakie ceny. Wszystko zależy ile tych bloków ma być i jakie pozostałe wymiary poza tym że 1,5 m wysokości. Jeden 0,5 x 0,5 x 1,5 czy dziesięć 1,5 x 1,5 x 1,5 ? Jeśli sporo i dużych do może warto zastanowić się nad sprowadzeniem ze Strzegomia bo to zagłębie granitowe i materiał będzie najtańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Master Of Art 06.06.2006 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 wymiary 1,5 x 0,2 x 0,1...mam nadzieje ze mozna cos takiego wyciosac dzieki za kontakty, podzwonie zobacze jakie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts