Jajcek 08.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A co oznacza zaznaczony przeze mnie fragment? to ze jezdni jednokierunkowej dwujezdniowej jakop panisko nie chcesz z jechac z lewego pasa na prawy do czego zobowiazuja cie przepisy Przepis obowiazuje, ale nie zmienia to faktu, ze bluskanie jest chamskie i z reguly odpywa sie wtedy, kiedy rzeczony pojazd jest w trakcje wyprzedzania jeszcze wolniejszego pojazdu i na prawy raczej nie ma mozliwosci sie odsunac. nie mowimy tu a takiej systuacji tylko o sytuacji kiedy taki przepisowy kierowca jedzie non stop lewym pasem a ja go musze wyprzedzic z lewej a czy 90% kierowcow trabi iblyska swiatlami na ciebie ? to zastanow sie czemu (0% nie, ale my tu mowimy o bydle i chamstwie na drodze. Nie bardzo rozumiem kogo tak bronisz... myslacych kierowcow bronie, bo moja definicja bydla i chamstwa na drodze jest troche inna Błyskanie światłami niekoniecznie świadczy o braku kultury.Przejedź sie po autostradzie w Austrii... W niemczech pierdzenie przy stole nie jest uwazane za nietakt. Cz to czegos dowodzi ? a skad u ciebie tyle cxhamstwa i za cietrzewenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 oooooo, Jackunie jestem osamotniona w swoich odczuciach ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 oooooo, Jacku nie jestem osamotniona w swoich odczuciach ..... Bo nie lubie jak ktos z siebie robi swietego i uwaza ze zadnych bledow nie popelnia tylko wszyscy w okolo to bydlo i chamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie mowimy tu a takiej systuacji tylko o sytuacji kiedy taki przepisowy kierowca jedzie non stop lewym pasem a ja go musze wyprzedzic z lewej Ale my wlasnie mowimy o sytuacji zmuszania swiatlami do ustepowania z drogi na jezdniach jednopasmowych... a skad u ciebie tyle cxhamstwa i za cietrzewenia ? Oooo. znow koncza sie argumenty wiec pora siegnac po wycieczki osobiste... Czyzby moja wypowiedz o niemcach cie zbulwersowala ? No a oni uwazaja takie rzeczy za normalne. Dlaczego zatem ty uwazasz za chamstwo. W krajach arabskich odejscie od stolu bez glosnego bekniecia to zniewaga dla gospodarza. Tez sie mamy od nich uczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 oooooo, Jacku nie jestem osamotniona w swoich odczuciach ..... Bo nie lubie jak ktos z siebie robi swietego i uwaza ze zadnych bledow nie popelnia tylko wszyscy w okolo to bydlo i chamy mam dokładnie takie samo zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 nie mowimy tu a takiej systuacji tylko o sytuacji kiedy taki przepisowy kierowca jedzie non stop lewym pasem a ja go musze wyprzedzic z lewej Ale my wlasnie mowimy o sytuacji zmuszania swiatlami do ustepowania z drogi na jezdniach jednopasmowych... a skad u ciebie tyle cxhamstwa i za cietrzewenia ? Oooo. znow koncza sie argumenty wiec pora siegnac po wycieczki osobiste... Czyzby moja wypowiedz o niemcach cie zbulwersowala ? No a oni uwazaja takie rzeczy za normalne. Dlaczego zatem ty uwazasz za chamstwo. W krajach arabskich odejscie od stolu bez glosnego bekniecia to zniewaga dla gospodarza. Tez sie mamy od nich uczyc ? Skoro cytujesz tylko wybrane moje wypowiedzi to powtorze jeszce raz: nie lubie jak ktos z siebie robi swietego i uwaza ze zadnych bledow nie popelnia tylko wszyscy w okolo to bydlo i chamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.06.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Błyskanie światłami niekoniecznie świadczy o braku kultury.Przejedź sie po autostradzie w Austrii... W niemczech pierdzenie przy stole nie jest uwazane za nietakt. Cz to czegos dowodzi ? Dowodzi tego ,że nie koniecznie osobę migającą światłami trzeba nazywać chamem. Czasami takie mignięcie obudzi jakąś przysypiającą za kierownicą głupią pi... jadącą lewym pasem z żółwią prędkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Skoro cytujesz tylko wybrane moje wypowiedzi to powtorze jeszce raz: nie lubie jak ktos z siebie robi swietego i uwaza ze zadnych bledow nie popelnia tylko wszyscy w okolo to bydlo i chamy 1. Nie mowimy o bledach tylko o ewidentnym chamstwie i buractwie. 2. Jesli uwazasz ze popelniam, to powiedz, jesli tylko przypuszczasz, to nic nie mow, bo mozesz sie pomylic. 3. Tematem tej dyskusji nie jest moja osoba tylko chamstwo na drogach, a tu nie mam sobie nic do zarzucenia. 4. Jesli nie cytuje jakichs kawalkow postow to nie znaczy ze ich nie przeczytalam i nie zrozumialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dowodzi tego ,że nie koniecznie osobę migającą światłami trzeba nazywać chamem. Czasami takie mignięcie obudzi jakąś przysypiającą za kierownicą głupią pi... jadącą lewym pasem z żółwią prędkością. Nawet jesli ktos jedzie nieprawidlowo, nie uwazam, zeby to tlumaczylo czyjes chamstwo. Jesli ktos stoi w przejsciu a Ty chcesz wyjsc to mowisz "przepraszam", czy "spier...aj" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Skoro cytujesz tylko wybrane moje wypowiedzi to powtorze jeszce raz: nie lubie jak ktos z siebie robi swietego i uwaza ze zadnych bledow nie popelnia tylko wszyscy w okolo to bydlo i chamy 1. Nie mowimy o bledach tylko o ewidentnym chamstwie i buractwie. 2. Jesli uwazasz ze popelniam, to powiedz, jesli tylko przypuszczasz, to nic nie mow, bo mozesz sie pomylic. 3. Tematem tej dyskusji nie jest moja osoba tylko chamstwo na drogach, a tu nie mam sobie nic do zarzucenia. 4. Jesli nie cytuje jakichs kawalkow postow to nie znaczy ze ich nie przeczytalam i nie zrozumialam. swieta co bledow nie popelnia, kobieto ja na dziendobry wychodze z zalozenia ze nie myli sie tylko ten co nic nie robi, a tych chcesz w mowic ze nigdy ci sie nie zdarzylo swiadomie lub nie swiadomie zalamc przepisy kodeksu ruchu drogowego ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.06.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dowodzi tego ,że nie koniecznie osobę migającą światłami trzeba nazywać chamem. Czasami takie mignięcie obudzi jakąś przysypiającą za kierownicą głupią pi... jadącą lewym pasem z żółwią prędkością. Nawet jesli ktos jedzie nieprawidlowo, nie uwazam, zeby to tlumaczylo czyjes chamstwo. Jesli ktos stoi w przejsciu a Ty chcesz wyjsc to mowisz "przepraszam", czy "spier...aj" ? Nawet jeśli jadę prawidłowo a ktoś mignie mi krótko światłami to nie robię z tego afery tylko patrzę w lustrko co będzie robił. A w przejściu mówię przepraszam jeśli ktoś mnie nie widzi i chcę zwrócć jego uwagę,a jeśli widzi i blokuje przejście to mówię spie....laj. na drodze nie bardzo mam możliwość powiedzieć przepraszam więc migam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Dowodzi tego ,że nie koniecznie osobę migającą światłami trzeba nazywać chamem. Czasami takie mignięcie obudzi jakąś przysypiającą za kierownicą głupią pi... jadącą lewym pasem z żółwią prędkością. Nawet jesli ktos jedzie nieprawidlowo, nie uwazam, zeby to tlumaczylo czyjes chamstwo. Jesli ktos stoi w przejsciu a Ty chcesz wyjsc to mowisz "przepraszam", czy "spier...aj" ? Nawet jeśli jadę prawidłowo a ktoś mignie mi krótko światłami to nie robię z tego afery tylko patrzę w lustrko co będzie robił. A w przejściu mówię przepraszam jeśli ktoś mnie nie widzi i chcę zwrócć jego uwagę,a jeśli widzi i blokuje przejście to mówię spie....laj. na drodze nie bardzo mam możliwość powiedzieć przepraszam więc migam dlugi alke ty wystarczy ze spojrzysz i juz gosc z przejscia znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wniosek drugi z dyskusji:są dwa rodzaje bydła na drodze:1.ostrzegający światłami2.nie zjeżdżający na znak ostrzegających lub bez znaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wniosek drugi z dyskusji: są dwa rodzaje bydła na drodze: 1.ostrzegający światłami 2.nie zjeżdżający na znak ostrzegających lub bez znaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 swieta co bledow nie popelnia, kobieto ja na dziendobry wychodze z zalozenia ze nie myli sie tylko ten co nic nie robi, a tych chcesz w mowic ze nigdy ci sie nie zdarzylo swiadomie lub nie swiadomie zalamc przepisy kodeksu ruchu drogowego ????? Przypominam, ze mowimy o chamstwie na drodze i z tego powodu nie musisz mnie atakowac personalnie. No chyba, ze ty z tych co sie wiecznie spiesza i spychaja ludzi na pobocze. W takim wypadku Twoje zachowanie bedzie zrozumiale. A jesli nie chcesz mi wierzyc, ze jezdze przepisowo, to nie musisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 dlugi alke ty wystarczy ze spojrzysz i juz gosc z przejscia znika A nie no to juz wszystko tlumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wniosek drugi z dyskusji: są dwa rodzaje bydła na drodze: 1.ostrzegający światłami 2.nie zjeżdżający na znak ostrzegających lub bez znaku Jesli masz na mysli niezjezdzajacy na pobocze, to ja sie nie zgadzam z okresleniem "bydlo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 swieta co bledow nie popelnia, kobieto ja na dziendobry wychodze z zalozenia ze nie myli sie tylko ten co nic nie robi, a tych chcesz w mowic ze nigdy ci sie nie zdarzylo swiadomie lub nie swiadomie zalamc przepisy kodeksu ruchu drogowego ????? Przypominam, ze mowimy o chamstwie na drodze i z tego powodu nie musisz mnie atakowac personalnie. No chyba, ze ty z tych co sie wiecznie spiesza i spychaja ludzi na pobocze. W takim wypadku Twoje zachowanie bedzie zrozumiale. A jesli nie chcesz mi wierzyc, ze jezdze przepisowo, to nie musisz... mowimy o chamstwie ? wiec moze od nowa to z definiujmy bo tu sie nie mozemy dogadc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.06.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 dlugi alke ty wystarczy ze spojrzysz i juz gosc z przejscia znika A nie no to juz wszystko tlumaczy... co tlumaczy ? znasz dlugiego ? wiesz jak wyglada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wniosek drugi z dyskusji: są dwa rodzaje bydła na drodze: 1.ostrzegający światłami 2.nie zjeżdżający na znak ostrzegających lub bez znaku Jesli masz na mysli niezjezdzajacy na pobocze, to ja sie nie zgadzam z okresleniem "bydlo" masz takie prawo i nikt Ci go nie odbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts