Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bydło na drogach

anpi

Recommended Posts

Jak masz przód do remontu to wyhamuj i bęc - będziesz miał remont za free ;)

Mam prawe drzwi i tylny zderzak do remontu (wgnioty parkingowe, ale porządne :evil:). Na razie jednak chętnych nie ma :lol:

u nas jest pełno podkładaczy. Tak zrobią, że wina bedzie Twoja :roll:

a ci co nie mają trzeciego stopa mogą stać na hamulcu?

• Odpowiedzi 653
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ale jak ma trzeci stop, to tez daje niezle po oczach, szczegolnie w nocy. Chociaz gorsi sa ci, ktorzy staja na hamulcu pod swiatlami albo w korku.

Joshi, co zalecasz dla tych z automatem??

Wróciłem właśnie ze stanów, i tam najczęściej używałem magicznego położenia P (pe) ;)

wolę nie ryzykować, bo mi się może przy przełączaniu R machnąć zamiast D :D i dopiero byłoby BOOOM :D

Ale jak ma trzeci stop, to tez daje niezle po oczach, szczegolnie w nocy. Chociaz gorsi sa ci, ktorzy staja na hamulcu pod swiatlami albo w korku.

Wróciłem właśnie ze stanów, i tam najczęściej używałem magicznego położenia P (pe) ;)

wolę nie ryzykować, bo mi się może przy przełączaniu R machnąć zamiast D :D i dopiero byłoby BOOOM :D

izat, a co robisz z lewą nogą? nie przeszkadza? 8) :D

chyba nie potrafiłabym :roll:

chyba nie potrafiłabym :roll:

lewa grzecznie odpoczywa :D

lewa noga służy do wygrażania przez okno :wink: , ręce bezpiecznie i ergonomicznie spoczywaja na kierownicy :wink:

oj aż tak wytrenowana ta lewa nie jest :D

ale kto wie :D:D:D trochę aerobicu .......... i już :D

to jest rozpraszanie uwagi kierowców płci męskiej. Wtedy przestaja sie trzymać prawej strony jezdni :roll:

A wiecie co mnie jeszcze wkurza do białości :evil: ? Nadużywanie pedału hamulca. Jedzie taki cymbał, droga przed nim pusta i płaska jak stół, a ten co kilkanaście sekund muska pedał hamulca. PO CO?! Czy ktoś może tak robi i mógłby mi wyjaśnić co to jest?! Nerwica natrętctw jakś, czy co? Przecież jak się ktoś boi, że się rozpędził to niechże zdejmie buta z gazu, a nie przyhamowuje co kawałek...... :evil: :evil:

o rany ..no..

to chyba ja .. :oops:

bo cos za czesto mam klocki do wymiany.. :roll:

NO sorry Cie Aggi

moze podrzucicie mi pomysl na inne natrectwo - to bym sie przerzucila :) :wink:

A wiecie co mnie jeszcze wkurza do białości :evil: ? Nadużywanie pedału hamulca. Jedzie taki cymbał, droga przed nim pusta i płaska jak stół, a ten co kilkanaście sekund muska pedał hamulca. PO CO?! Czy ktoś może tak robi i mógłby mi wyjaśnić co to jest?! Nerwica natrętctw jakś, czy co? Przecież jak się ktoś boi, że się rozpędził to niechże zdejmie buta z gazu, a nie przyhamowuje co kawałek...... :evil: :evil:

o rany ..no..

to chyba ja .. :oops:

bo cos za czesto mam klocki do wymiany.. :roll:

NO sorry Cie Aggi

moze podrzucicie mi pomysl na inne natrectwo - to bym sie przerzucila :) :wink:

moze klaksonowanie w rytm radia :lol: :lol: :wink:

w koncu sie dyskusja uspokoiła :)

to ja sie muszę przyznać troche stopem oślepiam :oops: :oops: stary nawyk .. oduczam się i oduczam i oduczyć nie mogę ... :oops: :oops:

JoShi - opisane zdrzenie jest oczywiście przykre i fakt, że TIR pędził tą drogą, o tej godzinie i z taką predkością stanowi bezsprzeczne naruszenie wielu przepisów. Natomiast fakt migania światłami być może nie był z jego strony chamskim komunikatem: "spieprz... z drogi", być może to on zauważył Was za późno i wiedząc, że nic nie zdoła już zobić dawał sygnał pod tytułem "ratujcie się jakoś, bo ja już nie dam rady!!!"

Jaką masz pewność, że gdyby nie świecil to nie zorientowalibyście się o ułamek sekundy za późno ?

Widzielismy go, ale jak zapalil wszystkie swiatla, to przestalismy widziec cokolwiek. Sytuacja w ulamku sekundy stala sie o wiele bardziej niebezpieczna.

1. Tracac orientacje moj maz mogl miec problemy z ocenieniem, czy odskoczyl wystarczajaco.

2. Moglismy walnac w drzewo i odbic sie od niego wpadajac spowrotem pod TIRa

3. To samo z zaspa zmarznietego sniegu.

Czy taki idiota nie rozumie, ze jak zapali w nocy nagle wszystkie swiatla to wszyscy poza nim przestaja widziec cokolwiek ?

JoShi i tu Cie rozumiem - sam miałem przypadek, że jadący z naprzeciwka radiowóz na sygnale (oczywiście na długich) w nocy mnie oslepił (dłuuuuga prosta w okolicach Olsztynka na trasie Warszawa-Gdańsk). Walnąłem mu tez długimi aż swoje wyłączył. A na śliskim bez mozliwości pewnego manewru dostałem stracha, bo obok same drzewa...

Ooooo własnie słyszę w tv tytuł jakiegos filmidła "terror na drodze"... chyba sobie obejrzę. ;-)

A dla wszystkich jadących na noc szerokiej drogi.

To jest przez policjantow uznawane za naduzywanie :) Poza tym jesli ktos jedzie przepisowo to na nic mu takie blyski...

Wychodzi na to , ze tylko Ty jedna jedyna nie potrzebujesz takiego ostrzezenia.

I co myslisz sobie jak Cie jednak ktos ostrzeze przed policja?

To jest przez policjantow uznawane za naduzywanie :) Poza tym jesli ktos jedzie przepisowo to na nic mu takie blyski...

mnie ostatnio nikt nie ostrzegł :cry: :cry: ZDRAJCY :evil: :evil:

Ze pewno stoi policja i przez chwile bedzie spokoj z idiotami wyprzedzajacymi mnie po podwojnej ciaglej i po wysepkach.

Poza tym z tego co widze na mojej codziennej trasie, to nie tylko ja jedna nie potrzebuje migania swiatlami dla ostrzezenia przed policja. Te wszystkie opowiastki o tym, ze wszyscy jezdza szybko, to bujdy opowiadane po to, zeby usprawiedliwic wlasna szybka jazde.