Majka 08.06.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jak masz przód do remontu to wyhamuj i bęc - będziesz miał remont za free Mam prawe drzwi i tylny zderzak do remontu (wgnioty parkingowe, ale porządne ). Na razie jednak chętnych nie ma u nas jest pełno podkładaczy. Tak zrobią, że wina bedzie Twoja a ci co nie mają trzeciego stopa mogą stać na hamulcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale jak ma trzeci stop, to tez daje niezle po oczach, szczegolnie w nocy. Chociaz gorsi sa ci, ktorzy staja na hamulcu pod swiatlami albo w korku. Joshi, co zalecasz dla tych z automatem?? Wróciłem właśnie ze stanów, i tam najczęściej używałem magicznego położenia P (pe) wolę nie ryzykować, bo mi się może przy przełączaniu R machnąć zamiast D i dopiero byłoby BOOOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale jak ma trzeci stop, to tez daje niezle po oczach, szczegolnie w nocy. Chociaz gorsi sa ci, ktorzy staja na hamulcu pod swiatlami albo w korku. Joshi, co zalecasz dla tych z automatem?? Wróciłem właśnie ze stanów, i tam najczęściej używałem magicznego położenia P (pe) wolę nie ryzykować, bo mi się może przy przełączaniu R machnąć zamiast D i dopiero byłoby BOOOM izat, a co robisz z lewą nogą? nie przeszkadza? chyba nie potrafiłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ale jak ma trzeci stop, to tez daje niezle po oczach, szczegolnie w nocy. Chociaz gorsi sa ci, ktorzy staja na hamulcu pod swiatlami albo w korku. Joshi, co zalecasz dla tych z automatem?? Wróciłem właśnie ze stanów, i tam najczęściej używałem magicznego położenia P (pe) wolę nie ryzykować, bo mi się może przy przełączaniu R machnąć zamiast D i dopiero byłoby BOOOM izat, a co robisz z lewą nogą? nie przeszkadza? chyba nie potrafiłabym lewa grzecznie odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 izat, a co robisz z lewą nogą? nie przeszkadza? lewa noga służy do wygrażania przez okno , ręce bezpiecznie i ergonomicznie spoczywaja na kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 izat, a co robisz z lewą nogą? nie przeszkadza? lewa noga służy do wygrażania przez okno , ręce bezpiecznie i ergonomicznie spoczywaja na kierownicy oj aż tak wytrenowana ta lewa nie jest ale kto wie :D:D trochę aerobicu .......... i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.06.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 izat, a co robisz z lewą nogą? nie przeszkadza? lewa noga służy do wygrażania przez okno , ręce bezpiecznie i ergonomicznie spoczywaja na kierownicy oj aż tak wytrenowana ta lewa nie jest ale kto wie :D:D trochę aerobicu .......... i już to jest rozpraszanie uwagi kierowców płci męskiej. Wtedy przestaja sie trzymać prawej strony jezdni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.06.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wtedy przestaja sie trzymać prawej strony jezdni i puszczają się na lewo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a ci co nie mają trzeciego stopa mogą stać na hamulcu? Ti nie chodzi moga czynie moga. Chodzi o to, ze to wlasnie ten trzeci stop jest na wysokosci oczu kierowcy, ktory stoi z tylu. Malo kto sobie zdaje sprawe z tego, jak to daje po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.06.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A wiecie co mnie jeszcze wkurza do białości ? Nadużywanie pedału hamulca. Jedzie taki cymbał, droga przed nim pusta i płaska jak stół, a ten co kilkanaście sekund muska pedał hamulca. PO CO?! Czy ktoś może tak robi i mógłby mi wyjaśnić co to jest?! Nerwica natrętctw jakś, czy co? Przecież jak się ktoś boi, że się rozpędził to niechże zdejmie buta z gazu, a nie przyhamowuje co kawałek...... o rany ..no.. to chyba ja .. bo cos za czesto mam klocki do wymiany.. NO sorry Cie Aggi moze podrzucicie mi pomysl na inne natrectwo - to bym sie przerzucila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 A wiecie co mnie jeszcze wkurza do białości ? Nadużywanie pedału hamulca. Jedzie taki cymbał, droga przed nim pusta i płaska jak stół, a ten co kilkanaście sekund muska pedał hamulca. PO CO?! Czy ktoś może tak robi i mógłby mi wyjaśnić co to jest?! Nerwica natrętctw jakś, czy co? Przecież jak się ktoś boi, że się rozpędził to niechże zdejmie buta z gazu, a nie przyhamowuje co kawałek...... o rany ..no.. to chyba ja .. bo cos za czesto mam klocki do wymiany.. NO sorry Cie Aggi moze podrzucicie mi pomysl na inne natrectwo - to bym sie przerzucila moze klaksonowanie w rytm radia w koncu sie dyskusja uspokoiła to ja sie muszę przyznać troche stopem oślepiam stary nawyk .. oduczam się i oduczam i oduczyć nie mogę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 jak leci ....???.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 08.06.2006 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 jak leci ....???.... Lewym pasem, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 jak leci ....???.... Lewym pasem, jak zwykle yhy.......... ................Joshi uważaj na cisnienie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 JoShi - opisane zdrzenie jest oczywiście przykre i fakt, że TIR pędził tą drogą, o tej godzinie i z taką predkością stanowi bezsprzeczne naruszenie wielu przepisów. Natomiast fakt migania światłami być może nie był z jego strony chamskim komunikatem: "spieprz... z drogi", być może to on zauważył Was za późno i wiedząc, że nic nie zdoła już zobić dawał sygnał pod tytułem "ratujcie się jakoś, bo ja już nie dam rady!!!" Jaką masz pewność, że gdyby nie świecil to nie zorientowalibyście się o ułamek sekundy za późno ? Widzielismy go, ale jak zapalil wszystkie swiatla, to przestalismy widziec cokolwiek. Sytuacja w ulamku sekundy stala sie o wiele bardziej niebezpieczna. 1. Tracac orientacje moj maz mogl miec problemy z ocenieniem, czy odskoczyl wystarczajaco. 2. Moglismy walnac w drzewo i odbic sie od niego wpadajac spowrotem pod TIRa 3. To samo z zaspa zmarznietego sniegu. Czy taki idiota nie rozumie, ze jak zapali w nocy nagle wszystkie swiatla to wszyscy poza nim przestaja widziec cokolwiek ? JoShi i tu Cie rozumiem - sam miałem przypadek, że jadący z naprzeciwka radiowóz na sygnale (oczywiście na długich) w nocy mnie oslepił (dłuuuuga prosta w okolicach Olsztynka na trasie Warszawa-Gdańsk). Walnąłem mu tez długimi aż swoje wyłączył. A na śliskim bez mozliwości pewnego manewru dostałem stracha, bo obok same drzewa... Ooooo własnie słyszę w tv tytuł jakiegos filmidła "terror na drodze"... chyba sobie obejrzę. A dla wszystkich jadących na noc szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.06.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wolę nie ryzykować, bo mi się może przy przełączaniu R machnąć zamiast D i dopiero byłoby BOOOM Prawda, trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest przez policjantow uznawane za naduzywanie Poza tym jesli ktos jedzie przepisowo to na nic mu takie blyski... Wychodzi na to , ze tylko Ty jedna jedyna nie potrzebujesz takiego ostrzezenia. I co myslisz sobie jak Cie jednak ktos ostrzeze przed policja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 To jest przez policjantow uznawane za naduzywanie Poza tym jesli ktos jedzie przepisowo to na nic mu takie blyski... Wychodzi na to , ze tylko Ty jedna jedyna nie potrzebujesz takiego ostrzezenia. I co myslisz sobie jak Cie jednak ktos ostrzeze przed policja? mnie ostatnio nikt nie ostrzegł ZDRAJCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Pawson , to nie bylam ja . Zawsze ostrzegalalm w Polsce przed policja. I dalej bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wychodzi na to , ze tylko Ty jedna jedyna nie potrzebujesz takiego ostrzezenia. I co myslisz sobie jak Cie jednak ktos ostrzeze przed policja? Ze pewno stoi policja i przez chwile bedzie spokoj z idiotami wyprzedzajacymi mnie po podwojnej ciaglej i po wysepkach. Poza tym z tego co widze na mojej codziennej trasie, to nie tylko ja jedna nie potrzebuje migania swiatlami dla ostrzezenia przed policja. Te wszystkie opowiastki o tym, ze wszyscy jezdza szybko, to bujdy opowiadane po to, zeby usprawiedliwic wlasna szybka jazde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts