Mały 08.06.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Muuuu! A teraz po hamerykańsku : Muuuu...men! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wychodzi na to , ze tylko Ty jedna jedyna nie potrzebujesz takiego ostrzezenia. I co myslisz sobie jak Cie jednak ktos ostrzeze przed policja? Ze pewno stoi policja i przez chwile bedzie spokoj z idiotami wyprzedzajacymi mnie po podwojnej ciaglej i po wysepkach. wiesz co? Nie powiem tego co pomyslalam , ale sadze , ze podobne mysli maja ci co cie wyprzedzaja , wymijaja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wiesz co? Nie powiem tego co pomyslalam , ale sadze , ze podobne mysli maja ci co cie wyprzedzaja , wymijaja . Przyznam, ze nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wiesz co? Nie powiem tego co pomyslalam , ale sadze , ze podobne mysli maja ci co cie wyprzedzaja , wymijaja . Przyznam, ze nie rozumiem... Wierze , ze nie rozumiesz , gdybys rozumiala co tu wypisujesz to i wiedzialabys co innym po glowie chodzi. Zreszta pisalas ostatnio , ze spacerkiem chodzisz na przystanek , wiec moze tylko tutaj teoretyzujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 wiesz co? Nie powiem tego co pomyslalam , ale sadze , ze podobne mysli maja ci co cie wyprzedzaja , wymijaja . Przyznam, ze nie rozumiem... Wierze , ze nie rozumiesz , gdybys rozumiala co tu wypisujesz to i wiedzialabys co innym po glowie chodzi. Zreszta pisalas ostatnio , ze spacerkiem chodzisz na przystanek , wiec moze tylko tutaj teoretyzujesz To wie tylko kierowca autobusu, który do przystanku owego dojeżdża... Ok slicznotki - weekend idzie a Wy sie chcecie kłócić - koniec mordęgi. Zaczynamy zabawę. Po piwko proszę, biało-czerwone szaliki na szyjki (nie macicy ) i klaskać do TV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Slusznie prawisz Maly , zreszta mialam krotka tylko przepustke ze szpitala po sasiedzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 08.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Slusznie prawisz Maly , zreszta mialam krotka tylko przepustke ze szpitala po sasiedzku Dobranoc und miłych snów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wierze , ze nie rozumiesz , gdybys rozumiala co tu wypisujesz to i wiedzialabys co innym po glowie chodzi. Zreszta pisalas ostatnio , ze spacerkiem chodzisz na przystanek , wiec moze tylko tutaj teoretyzujesz Ze niby inni sie ciesza ze policja stoi i nie beda mogli mnie wyprzedzic ? Hmmm... A co do spacerku... Jak auto u lakiernika, no to jezdze sobie pociagiem, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wierze , ze nie rozumiesz , gdybys rozumiala co tu wypisujesz to i wiedzialabys co innym po glowie chodzi. Zreszta pisalas ostatnio , ze spacerkiem chodzisz na przystanek , wiec moze tylko tutaj teoretyzujesz Ze niby inni sie ciesza ze policja stoi i nie beda mogli mnie wyprzedzic ? Hmmm... A co do spacerku... Jak auto u lakiernika, no to jezdze sobie pociagiem, a co? Joshi, a można wiedzieć czemu auto u lakiernika stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a można wiedzieć czemu auto u lakiernika stoi? Bo juz kilka zim po brei jezdze i trzeba bylo o nadkola i blotniki zadbac, zeby jeszcze troche pozyly. Myslalas, ze stluczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 a można wiedzieć czemu auto u lakiernika stoi? Bo juz kilka zim po brei jezdze i trzeba bylo o nadkola i blotniki zadbac, zeby jeszcze troche pozyly. Myslalas, ze stluczka ? myślałaś, że ja myślę? skoro nienormalna jestem to raczej mało prawdopodobne ale dzięki za komplement miłego weekendu i słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rrmi nie unoś się ... wg mnie każdy kto troche jezdzi i to czyta to wie co myslec ... ja napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rrmi nie unoś się ... wg mnie każdy kto troche jezdzi i to czyta to wie co myslec ... ja napewno Pawson Uniesc sie to ja sie nie uniose , bo mam kuper za ciezki. Do tego kupra zdarza mi sie smiac z siebie i wiedziec co sie dzieje dookola. Kierowca ze mnie jak z koziej tej traba , ale jak juz jade , to na mnie mrugac nie trzeba . Jak widze kozaka to sie przemieszczam ile dam rade , mrugam kierunkiem prawym , ze droga naprzeciwko wolna , jak policja stoi tez dlugimi daje po oczach . Staram sie byc uzyteczna . Nie jestem tez typem psa (czy raczej suki ogrodnika) , ze sama nie pojade to i innym nie dam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 rrmi nie unoś się ... wg mnie każdy kto troche jezdzi i to czyta to wie co myslec ... ja napewno Pawson Uniesc sie to ja sie nie uniose , bo mam kuper za ciezki. Do tego kupra zdarza mi sie smiac z siebie i wiedziec co sie dzieje dookola. Kierowca ze mnie jak z koziej tej traba , ale jak juz jade , to na mnie mrugac nie trzeba . Jak widze kozaka to sie przemieszczam ile dam rade , mrugam kierunkiem prawym , ze droga naprzeciwko wolna , jak policja stoi tez dlugimi daje po oczach . Staram sie byc uzyteczna . Nie jestem tez typem psa (czy raczej suki ogrodnika) , ze sama nie pojade to i innym nie dam . o jak miło siostrzaną duszę tu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.06.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Poza tym z tego co widze na mojej codziennej trasie, to nie tylko ja jedna nie potrzebuje migania swiatlami dla ostrzezenia przed policja. Te wszystkie opowiastki o tym, ze wszyscy jezdza szybko, to bujdy opowiadane po to, zeby usprawiedliwic wlasna szybka jazde. może i poza miastem znalazło by się paru takich co jeżdzą 90/godz ale w mieście nie widze na codzien takich co jada 50 i mają pojęcie o tym co robią ... ciekaw jestem w jakim miescie jest wielu kierowcow jezdzacych 50/godz bo chyba nie w W-wie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 myślałaś, że ja myślę? Czy kiedys pisalam cos takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 myślałaś, że ja myślę? Czy kiedys pisalam cos takiego ? jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ciekaw jestem w jakim miescie jest wielu kierowcow jezdzacych 50/godz bo chyba nie w W-wie ?? Przez Warszawe z reguly przejezdzam kiedy nie da sie wiecej niz 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Poza tym z tego co widze na mojej codziennej trasie, to nie tylko ja jedna nie potrzebuje migania swiatlami dla ostrzezenia przed policja. Te wszystkie opowiastki o tym, ze wszyscy jezdza szybko, to bujdy opowiadane po to, zeby usprawiedliwic wlasna szybka jazde. może i poza miastem znalazło by się paru takich co jeżdzą 90/godz ale w mieście nie widze na codzien takich co jada 50 i mają pojęcie o tym co robią ... ciekaw jestem w jakim miescie jest wielu kierowcow jezdzacych 50/godz bo chyba nie w W-wie ?? Dziś patrzyłam na licznik :) Ale Wam już niiiiiiic nie powiem. NIe powiem, bo wstyd.... wstyd na Wisłostradzie, wstyd na moście Grota, wstyd na Wale Miedzeszyńskim.... ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 myślałaś, że ja myślę? Czy kiedys pisalam cos takiego ? jakiego? No ze nie potrafisz myslec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts