Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bydło na drogach

anpi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 653
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Eee to coś cienko :wink:

ja mam- łopate , siekiere , wiadro , gwozdzie ,linke , kosiarke , 5 litrow Mołotowa , opony letnie (na wymiane :lol: )...i pare innych drobiazgow

Selimm ...

patrz - a jak zmienialam w sobote zimowki to myslalam ze juz ostatnia jestem ... :lol:

ps a mielonka gdzie ? :wink:

"Głupota, która wiąże sie z narażaniem życia niewinnych ludzi"

Ja może wyraże się bardziej dosłownie:

DROGA. PO PRAWEJ POLE, PO LEWEJ POLE. TEREN N I E Z A B U D O W A N Y WĄSKA DROGA. ŻADNYCH LUDZI!!!!!!!!!!!!! MÓJ BRAT JEDZIE A PRZED NIM KIEROWCA SUNIE 60 KM/ h NIE MA MOŻLIWOŚCI WYPRZEDZIĆ, DOPÓKI KIEROWCA PRZED NIM NIE ZJEDZIE. A NIE ZJEDZIE. BO NIE MUSI, TAK? i TAK JADĄ TAKIM TEMPEM KILKA KILOMETRÓW.

jesli dalej chcecie robić ze mnie idiotkę a z mojego brata krwiożerczego mordercę - to bardzo proszę. ulzyjcie sobie. ja wymiękam :-?

Krotkie pytanie. Czy Twoj brat ma prawo decydowac kiedy moze a kiedy nie powinien lamac przepisow ?

Co do przepisow:

Art. 16. 1. Kierującego pojazdem obowiązuje ruch prawostronny.

2. Kierujący pojazdem, korzystając z drogi dwujezdniowej, jest obowiązany jechać po prawej jezdni; do jezdni tych nie wlicza się jezdni przeznaczonej do dojazdu do nieruchomości położonej przy drodze.

3. Kierujący pojazdem, korzystając z jezdni dwukierunkowej co najmniej o czterech pasach ruchu, jest obowiązany zajmować pas ruchu znajdujący się na prawej połowie jezdni. I macie racje nie ma nic o ruchu miejskim. Ale o jakich predkosciach mowicie w miescie gdzie ograniczenie predkosci wynosi 50 km na godzine ? A no i jak w takim razie zrealizowac skret w lewo, kiedy mam piec pasow jezdni i mam obowiazek trzymac sie prawego ?

wiesz to z doświadczenia?? :D

dobrze, że nie ma mojego adresu .

Zapewniam Cie, ze nie wie tego z doswiadczenia, chyba, ze jest wielonikowym trolem, ale w to nie wierze.

Swoja droga nie bawia mnie rozmowy, kiedy od merytorycznych wypowiedzi przechodzi sie plynnie do personalnych atakow.

Eee to coś cienko :wink:

ja mam- łopate , siekiere , wiadro , gwozdzie ,linke , kosiarke , 5 litrow Mołotowa , opony letnie (na wymiane :lol: )...i pare innych drobiazgow

Selimm ...

patrz - a jak zmienialam w sobote zimowki to myslalam ze juz ostatnia jestem ... :lol:

ps a mielonka gdzie ? :wink:

no widzisz ..Ty chyba moja sisters zaginiona jestes ...egzamin z prawka umoczylim , zimowki zmieniamy prawie o jednym czasie ...wspolna miłosc do mielonki ...kurna ciekawe 8)

A no i jak w takim razie zrealizowac skret w lewo, kiedy mam piec pasow jezdni i mam obowiazek trzymac sie prawego ?

Zartujesz sobie Joshi , nie ?

Musisz zatrzymac sie na skrajnym prawym, na wysokości mniej- wiecej mozliwego skretu, ustawic prostopadle do kierunku jazdy a rownolegle do skretu - zamknac oczy i rura !!

:roll:

A no i jak w takim razie zrealizowac skret w lewo, kiedy mam piec pasow jezdni i mam obowiazek trzymac sie prawego ?

Zartujesz sobie Joshi , nie ?

Musisz zatrzymac sie na skrajnym prawym, na wysokości mniej- wiecej mozliwego skretu, ustawic prostopadle do kierunku jazdy a rownolegle do skretu - zamknac oczy i rura !!

:roll:

Tak myslalam....

:p

Jeszcze tylko mały P.S.

Czy osoby ogarnięte misją dydaktyczną nauczenia piratów drogowych właściwego zachowania na drodze poprzez uporczywe nie zjeżdżanie takowym pomyślały kiedyś, że naginając z lekka swoje zasady i zjeżdżając jednak (dla ułatwienia w warunkach doskonałej widoczności) odrobinę na pobocze (puste po horyzont) jakiemuś mniej lub bardziej debilnemu piratowi, tym samym ułatwiając mu manewr wyprzedzania, być może ratują życie niewinnym użytkownikom pasa przeciwnego? O debilnym piracie nie wspomnę bo poniekąd sam sobie winny, chociaż też nie wiadomo, czy dzieci ze sobą jakiś nie wiezie (dzieci zazwyczaj wyboru nie mają w kwestii jazdy z debilnym piratem).

Krotkie pytanie. Czy Twoj brat ma prawo decydowac kiedy moze a kiedy nie powinien lamac przepisow ?

.

A juz tak daleko w kwestię (nie)moralności mojego brata nie wnikam.

Ja chciałam tylko zaznaczyć, w jakiej sytuacji do szału doprowadzają go zawalidrogi, czy jak kto woli "poprawnie jeżdżący kierowcy".

Dziękuję. Do widzenia :D

Życzę udanej i mniej nerwowej konwersacji :wink: