Gosia i Robert 16.03.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Cześc mam prośbe czy moglibyscie wkleic foty: - zagospodarowania miejsca pod schodami - łazienki na gorze, szczegolnie wanny i sposobu jej obrobienia z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIUSZ I WIOLETTA 16.03.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 witam bardzo serdecznie całe grono .mam takie pytanko. czy można odkupić od kogoś projekt domu ??????? proszę o wypowiedzi chętnie kupię projekt LOLKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 16.03.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Można odkupić projekt domu, dopóki nie stanie się projektem budowlanym. Czyli, jeżeli ktoś kupił Lolka, nie był z nim u architekta w celu adaptacji, tylko trzymał sobie w domu i podziwiał, podziwiał, aż stwierdził, że jednak kupi inny projekt, to takiego "dziewiczego" Lolka może sprzedać. Ważne, żeby był kompletny z oryginalnymi pieczątkami i hologramami. Projektu budowlanego, który był używany albo i nie, odkupić w celu wybudowania u siebie nie można, bo adaptacja to przystosowanie gotowca do konkretnej, jedynej sytuacji. Fajny ten Lolek. Tylko ta lukarenka na poddaszu tak nieszczęśliwie umieszczona - niby w łazience, a prawie połowa za ścianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaasiaa111 16.03.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Dziękuję wszystkim za miłe słowa budujemy systemem gospodarczym, jak dotąd utopiliśmy w LOLKU 150 tys. mam nadzieję,że 250 tys. wystarczy na wszystko. Co do tynków to najzwyklejsze-czyli wapno, cement, żwir, woda i ręka murarza 430 m2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukas12611261 17.03.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam Mam pytanko czy ktoś z was nie kładł gładzi na tynki, jesli tak to jak sie to sprawuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIUSZ I WIOLETTA 18.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam i bardzo dziękuję za pomoc .nie sądzę żeby był ktoś, kto kupił plan i nic nie zrobił, myślę z żoną o projekcie" LOLEK" ale przed zakupem planu chcieli byśmy zobaczyć go już wybudowanego czy ktoś już wybudował lolka w woj. lubelskim ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 19.03.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Super agee2002 Faktycznie nawet bliżej Krk Wy już mieszkacie prawda? Czy jeszcze jakieś prace czekają do zrobienia w Lolku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdesia 20.03.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 a może ktoś buduje Lolka w okolicach Ełku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Robert 20.03.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Magdesia My budujemy w Suwałkach:) 60 km to chyba jak okolica LUDZIKI, DOCZEKAMY SIE ZDJEC WASZYCH LAZIENEK?? PONAWIAM PROSBE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 20.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 DoniaSuzzi tak mieszkamy nie moge uwierzyc ze juz pol roku minelo aczkolwiek mamy jeszcze garaz nieskonczony, plytki czekaja na ulozenie i drzwi do pomieszczenia gospodarczego musimy jakies wstawic. Poza tym taraz jeszcze do zrobienia i plytki na balkonie no i ogrod bo na razie to jedno bloto ;( Gosia i Robert prosze bardzo...zdjecia lazienki wiem ze chodzi ci o wanne ja wybralam najprostasza firmy KOLO i sprawuje sie super. Mialam juz sliczna profilowana ale pomylka malo miejsca efekt wizualny super ale funkcjonalnosci zero wiec dlatego taka a nie inna. Moj maz to wysoki i "dobrze zbudowany" facet wiec potrzebuje duzo miejsca zeby spokojnie nogi wyciagnac http://images44.fotosik.pl/274/7543f44a96c3f630med.jpg http://images40.fotosik.pl/270/13a975eaef93ef2amed.jpg http://images36.fotosik.pl/161/fde5340f10986cf5med.jpg http://images40.fotosik.pl/270/f55f9a146d1d4c28med.jpg http://images35.fotosik.pl/129/16c93b77b4851455med.jpg http://images45.fotosik.pl/275/43adee869ab312c8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Robert 20.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 bardzo mi sie pododba całokształt lazienki.... mozna dostac sie do wanny na calej dlugosci niezly pomysl.. co do wanny:) My wybralismy 160 na 100 ..wlasnie ze wzgledu na wydode.. u Nas miejsca na umywalke i grzejnik sa odwrotnie dobrane niz u Was.. na wszystkie meble (sypialnia i gabinet bo dzieciecy narazie bedzie bezmeblowy) z wiadomych wzgledow $$$ bedziemy musieli jeszcze poczekac.. oswietlenie tez przyjdzie z czasem... w tamtym roku z racji zimy nie wyrobilismy sie z terakota na schodzach zew i tarasie oraz ze struktura... teraz czekamy tylko na łaskawsza pogode ale wiosna tuz tuz:) dziekujemy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Robert 20.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 co do podworka to u Nas to samo, czekam az woda i snieg znikną do konca zeby zabrac sie za bramę i polbruk bo przy psie nie da sie zyc jak bedzie wracał z podworka do domu cały w blocie tym bardziej ze ma dlugi wlos... http://images40.fotosik.pl/270/0dfee9c8ea223d76med.jpg kolezanka ma krotki włos ale tez potrafi nabrudzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogórb13 21.03.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 agee2002-piękną macie łazienkę-wspaniały pomysł z umywalka na kominie!teraz zaczęliśmy się nad tym zastanawiać i chyb też tak zrobimy,tym bardziej,że nie mamy lukarny tylko okno dachowe,więc nasza łazienka jest krótsza o wnękę jak wam wyszła,damy wannę rogową,a na umywalkę wg.projektu byłoby mało miejsca-a korzystając z inspiracji z waszych zdjęć,mogę mieć umywalkę w bardzo wygodnym położeniu-wspaniale-czasem tak proste rozwiązania nie wchodzą samemu do głowy!dziękuję mam pytanie-gdzie umieściłaś pralkę?mam z tym dylemat!mam mniejszą od Waszej łazienkę i nie chcę jej zagracić -a pralka zajmuje trochę miejsca-wiem że by się zmieściła,ale nie wiem czy ją tam chcę mieć!uwielbiam oglądać Wasze zdjęcia-pięknie mieszkacie-mam nadzieję że i my w niedalekiej przyszłości zamieszkamy-trzeba czasu...pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbo125 23.03.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam wszytkich , my tez najprawdopodobniej postawimy lolka , duzo mozna sie od was dowiedziec i nawet powiem ze dzieki wam wybieramy lolka. Mam tylko jedno pytanie , czy moze ktos ma lolka kolo Legnicy lub Lubina i okolic bo najlepiej bylo by zobaczyc na wlasne oczy jak naprawde wyglada ten piekny dom. Narazie finalizujemy kupno dzialki ( moze pod koniec tygodnie juz wszystko bedzie gotowe ) zaraz potem zabieramy sie za pozwolenia i chcielibysmy ruszyc z tym koksem od zaraz. Narazie pozostaje nam tylko wam pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 24.03.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ogórb13 dziekuje za mile slowa. Ja mam pralke w pomieszczeniu gospodarczym a piec gazowy w lazience. Nie chcialam zeby pralka mi zajmowala w lazience miejsce i szpecila calosc;) Gosia i Robert piekne psy moj maz milosnik psow tu sie zachwyca arbo125 witamy i zyczymy powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 24.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ja teraz jestem na etapie wybierania jaki rodzaj tuji posadzic... znacie sie moze na tym?? z tego co wyczytalam na forum to rodzaj szmaragd chyba najladniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusia221 26.03.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Czy mozecie podzielic sie ile kosztowalo was: -ocieplenie lolka-elewacja -instalacja elektryczna -instalacje co -tynki,wylewki to chyba tyle,bo to wydaje mi sie najkosztowniejsze z wykonczeniowki domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek826 27.03.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam Jestem tutaj nowy i chcialbym dowiedziec sie czy ktos buduje Lolka w okolicach Szczecina?dziekuje z gory za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
srok1 27.03.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Zaczęliśmy budować Lolka 100 km od Szczecina w Trzebiatowie,na razie mamy fundamenty, w sierpniu rozpoczniemy dalszą budowę. Pozdrawiam Lolkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniele2 27.03.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 WITAM SERDECZNIE, SZUKAM LOLKÓW Z OKOLIC STAROGARDU GDAŃSKIEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts