lukas12611261 27.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witam Buduje Lolka w Pruszczu Gd Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbo125 28.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 czy ktos buduje lolka kolo Legnicy , Lubina lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdesia 03.04.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Magdesia My budujemy w Suwałkach:) 60 km to chyba jak okolica To super!!! W takim razie, jeżeli będziemy wybierać się w tamte strony, poprosimy o kontakt i możliwość zobaczenia Lolka na żywo!!! Pozdrawiam serdecznie!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Robert 06.04.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Magdesia kontakt masz w wiadomosciasch prywatnych, pozdrawiamy Gosia I Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawo_reda 06.04.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy LOLKÓW i tych , którzy tak jak ja o LOLKU na razie marzą . Śledzę Wasze posty od dość dawna i dzięki nim podjęliśmy z żoną decyzją ,że to ten projekt. Zamierzmy budować go sposobem gospodarczym a po postawieniu będziemy zamieszkiwać go w wakacje i dłuższe wolne weekendy ,a na stałe powrócimy i zamieszkamy w nim po zakończeniu pracy zawodowej. Sylwia &Tomek będziecie najbliższymi posiadaczami LOLKA w okolicy , my będziemy budować w GAJU - trzymamy za WAS kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawo_reda 06.04.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 agee2002 -super urządziłaś swojego LOLKA ,masz świetny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 07.04.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 slawo_reda DZIEKUJE!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evil16 08.04.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 agee w jakiej kwocie się zamknęliście? Można prosić o zdjęcia parteru? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 10.04.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 kaasiaa111 Mam wielką prośbę można było by zobaczyć Waszego Lolka? My załatwiamy warunki zabudowy jeszcze przed notariuszem. Ale dobrze by było zobaczyć Lolka na żywo i ewentualne zmiany zlecić przy okazji adaptacji projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati060 11.04.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam! Jestem na etapie zalatwiania niezbednych pozwolen potrzebnych do budowy domu lolek. Mam pytanko: Na ktorej stronie kupiliscie projekt? Ktora polecacie? Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez kati060 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati060 11.04.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Buduje ktos lub ma juz zbudowanego Lolka w poblizu Bydgoszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaTomek1719506776 11.04.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 slawo_reda, czy budujecie w GAJU koło PRZYJEZIERZA ? Jeśli tak, to w takim razie można powiedzieć, że budujemy po sąsiedzku Pozdrawiamy Was i również trzymamy kciuki! Fajnie byłoby kontaktować się też na priva - nasz e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawo_reda 13.04.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Sylwia&&Tomek tak właśnie w tym Gaju ,można by rzec po sąsiedzku. Jak go kiedyś postawimy to będąc w Przyju będziecie mieli gdzie zostawić autko . Oczywiście ,że możemy kontaktować się na priva , będziemy śledzić Wasze postępy w budowie. ([email protected] ) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 13.04.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Evil 16 czesc wszytskie fotki juz sa na forum na poprzednich stronkach:) jak nie znajdziesz daj znac wysle na maila...zamknelismy sie w 250-260 tyś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chucki 17.04.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam Lolkowiczów. Jestem tu nowy , czekamy na pozwolenie na budowe lolka (mamy dostac w lipcu), czy ktos buduje lolka w woj. malopolskim a dokladnie kolo wadowic. Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek_stg 19.04.2010 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 WITAM SERDECZNIE, SZUKAM LOLKÓW Z OKOLIC STAROGARDU GDAŃSKIEGO! Hej Jestem ze Starogardu Prawdopodobnie wybór padnie na LOLKA , kiedy budujesz.. gdzie?? odezwij się na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 20.04.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 kaasiaa111 Bardzo nam sie podobał Wasz Lolek. Jeszcze raz dziękujemy za możliwość obejżenia go na żywo. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdesia 24.04.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 a ja mam pytanie odnośnie kominka w salonie..Czy ktoś z budujących zrezygnował z niego? My jesteśmy na etapie adaptacji projektu, chcieliśmy zrezygnować z kominka, jednak architekt przekonuje nas abyśmy pozostawili kominek ze względu na konstrukcję domku. Podobno brak kominka wiąże się z dużymi zmianami w konstrukcji dachu. Czy rzeczywiście tak jest? Namawia nas również na rezygnację z balkonu na górze. Sugeruje powiększenie pokoju, pozostawiając jedynie okno balkonowe.Co o tym sądzicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusia221 24.04.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Magdesia,memo79 zrezygnowala z kominka,fajnie to wyglada ja rowniez chce z tego zrezygnowac,tylko ze my juz zaczelismy budowe i musze to uzgodnic z kierownikiem,czy zgodzi sie na takie rozwiazanie,zaluje ze "przeoczylam" takie rozwiazanie na etapie adaptacji,jesli chcesz to podesle na meil rzuty stropu i gory po takim rozwiazaniu,ktore podeslala mi memo.A to jej blog:http://www.budowalolka.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdesia 24.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 będę bardzo wdzięczna za rzuty, bez kominka. adres email [email protected]. z góry wielkie dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts