Gosia i Robert 13.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 pewien etap zakończony .... http://images40.fotosik.pl/79/54f89098a932c6aamed.jpg] http://images37.fotosik.pl/79/e9019c4984ce9918med.jpg http://images41.fotosik.pl/79/397fb67d9f93dc77med.jpg czas na kolejny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek57 13.03.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Gratuluję Gosi i Robertowi. Myślę, że weekend będzie ciężki szczególnie dla Roberta (kup duzo aspirin C). Powiem Wam, wszystkim, że naprawdę warto to ciągnąć. My mieszkamy w lolku juz prawie 2,5 roku i nie mogę sie nacieszyć. Las 100 metrów od domu, rano odgłosy kogutów i krów. a jak smakuje żołądkowa gorzka z sąsiadem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Robert 14.03.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 dzieki mieszkasz w lolku długo wrzuc prosze fotki z wnetrza pomieszczen kuchnia pokoje lazienki lub przeslji nam na mail'a... [email protected] p.s. aspirin c był nie potrzebny dla mnie, predzej dla Zony ja musialem wracac do pracy... wiec Gosia pełniła honory pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 15.03.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Gosia i Robert idziecie jak burza gratuluje tego pierwszego etapu ja mam nadzieje miec taki niedlugo. U nas robota rusza od jutra;) Mam pytanko do tych co maja juz dach za soba : ILE blachy wchodzi na dach a ile ton drutu na zbrojenie stropu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Robert 15.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 agee2002 u Nas przeliczone jest na ok 192 m 2 blachy ...my mamy jeszcze swoja przybudówkę więc liczymy 200 m 2 o ile pamietam ... co do drutu to nie jestem w stanie odpowiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Robert 15.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 słuchajcie pytanie ... jakie przyjeliscie ogrzewanie w Waszych domach, konkretnie jaki system ....bo ja juz zgłupialem ... co głowa to pomysł...solary, ekuperator, olej ,elektryczne, piec na pellet ekogroszek, kominek z plaszczem wodnym ..eh.. gaz odpada bo u nas nie ma mozliwosci wstawienia zbiornika .. analizowalismy koszta zarowno eksploatacji jak i montazu, bralismy pod uwage ewentualne wzrosty cen, zuzycie, aspekt tego co sie zwraca, a co po porstu jest wygodne i ułatwi zycie... wiadomo zawsze cos kosztem czegos, a cen paliw nie da sie przwidziec .. i jestesmy w kropce... BARDZO PROSIMY O POMYSLY I KONKRETNE WASZE ROZWIAZANIA Z EWENTUALNYM PRZEDSTAWIENIEM KOSZTÓW CALOROCZNYCH I KOSZTOW MONTAZU ... JAK BEDZIECI PISALI O NP: PIECACH, KOMINKACH TO PISZCIE TEZ PROSZE JAKIEJ SA MARKI I CZY SIE SPRAWDZAJA I CZY JESTESCIE ZADOWOLENI... co myslicie o drzwiach wewnetrznych porta i dre?opinie? ma ktos uzywa?DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogórb13 17.03.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Jestem tu nowa,choć od dawna podglądam i podczytuję.Muszę przyznać wiele można się tu dowiedzieć dlatego postanowiłam do WAS dołączyć Razem z mężem zamierzamy rozpocząć budowę z nadejściem wiosny.Pokupowaliśmy już co potrzebniejsze materiały,na sobotę mamy umówionego geodetę który wytyczy nasz domek-no i pierwsze koty za płoty jak to mówią Życzcie nam powodzenia,pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 17.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ogórb13 życzymy powodzenia i cierpliwości podczas zmagań budowlanych... . Budowa to radocha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 19.03.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 mamy juz pierwsze mury hurrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa zdjecia na stronce w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 19.03.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Gratulacje agee. Wszystkie ściany wyglądają równiutko i śliczniutko. Już nawet widać, gdzie będą okna. Teraz już z pewnością będzie Wam budowa szybko biegła do przodu. U nas skończyli pokrywać Lolka. W końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 19.03.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 elizakop takie male nic na razie ale sama wiesz dobrze jak to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszce 20.03.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam wszystkich Lolkowiczów.Czy może ktoś zastanawiał się (lub może tak zrobił) czy nie zlikwidować tego komina na środku salonu a kominek zrobić na ścianie garażowej.Wtedy kominek np. z płaszczem wodnym dużo łatwiej i taniej było by zintegrować z głównym źródłem ciepła,które było by umieszczone w pomieszczeniu gospodarczym,piec co lub kocioł gazowy.Nie bez znaczenia jest też koszt komina,który nie jest mały.Może ktoś zechce wypowiedzieć się na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogórb13 20.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 :)elizakop-bardzo dziękuję Ci za słowa otuchy-cieszę się na tą radochę-hehe[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogórb13 20.03.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 mariuszce-chyba wiem o co Ci chodzi sprawdz str.3 tego forum,memo79-marendziakowo.blogspot.com-oni nie mają tego komina! myślę że to super pomysł-mnóstwo przestrzeni!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 21.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Nasz dach. Podbitka zrobiona na razie tylko przy kukułce. Cały dach nas kosztował 29 tyś http://img26.imageshack.us/img26/9676/p2100013.jpg http://img442.imageshack.us/img442/50/394.jpg http://img410.imageshack.us/img410/9242/393q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusia221 22.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Eliza a jaki kolor fasady wybraliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miyako90 22.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Hej Jak wszystko dobrze pójdzie to również będe miała swojego LOLKA :D:D Mogła bym prosić resztę Lolkowiczów o zdjęcia swoich wnętrz? na adres [email protected] była bym bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 22.03.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 o jak fajnie widze ze grono Lokowiczow w ostanim czasie znacznie sie powiekszylo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anett_g 22.03.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Witam, czytam wszystko uwaznie i mam pytanie, CZY buduje ktos LOLKA na slasku ? konkretnie chodzi mi o okolice Dabrowy Gorniczej, moze ktos buduje z wersja z poszerzonym garazem ? musze tam upakowac 2 samochody osobowe bede wdzieczna za odp. pozdrawiam lolkowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogórb13 22.03.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 elizakop-piękny ten Wasz LOLEK!dach śliczny i kolor marzenie-równiusieńko!gratulujemy ukończenia kolejnego etapu:)Nie podobają mi się schody takie jak w projekcie-jestem zdania ,że za dużo zabierają miejsca,a u Ciebie zobaczyłam odwrócony ich bieg-choć to wersja robocza-strasznie mi się podobają-takie właśnie chcę-w wersji mieszkalnej-rzecz jasna!strasznie mi ulżyło z tymi schodami bo nie potrafiłam sobie ich wyobrazić,a lubię rzeczy proste:)pozdrawiam:))))i życzę dalszych sukcesów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts