tusia221 11.08.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A u nas prawie wszystko zwiezione na działke,melismy zqczynac w tym tygodniu,bo pozwolenie juz mialo byc,a tu dzis niespodzinka,trzebaw ciagu 7 dni doniesc chyba z 6 papierzysk,bo inaczej cofna wniosek o pozwolenie,jestem zalamana i wsciekla na tych cholernych urzedasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Robert 11.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Tuśka wierze Ci ... w prawdzie samo pozowlenie udało sie nam maksymalnie przyspieszyc, ale tez nabiegalismy sie pomiedzy wodocigami, energetykami, zarzadem drog itp tez nie raz klelismy na urzędasów... w naszym karju biurokracja jest popieprzona jak cholera .. cierpliwosci... i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 11.08.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 tusia221 szczerze wspolczuje bo to najbardziej denerwujace czlowiek ma wsyztsko chce zaczac a papiery wstrzymuja... oby udalo sie rozpoczac prace jak najszybciej tego wam zycze u nas kominek postawiony jeszcze marmuru brakuje, rolety zalozone i kibelki podwieszane zamontowane, plytki w lazience sie klada wiecej foto na blogu pozdrawiam http://images38.fotosik.pl/174/8c0a5dfef4ff1086med.jpg http://images37.fotosik.pl/174/6ab8b5cb1b3c7c14med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Robert 11.08.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 kominek lux.... zastanawiamy sie nad podobnym chodzi mi o to ze prosty z wneka na drewno...tylko wtedy ten slup strasznie gruby wychodzi przejrzalem wasz blog i stwierdzam ze mamy podobne gusta co do niektorych rzeczy..sami zobaczycie jak zaladujemy zdjecia... na rolety pozalowalismy kasy..alarm musi wystarczyc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 12.08.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Gosia i Robert dzieki my rolety mamy bo nie mamy alarmu... a co do fotek to sie strasznie opusciliscie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aaasika 12.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 agee2002 pokazała swój kominek, więc i my swój pokażemy a także inne urządzenia służące do grzania, zdjeć było dużo więc wrzuciliśmy na bloga http://ogierman.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Robert 12.08.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 hej... jak sie ogarniemy (moze po niedzieli) i tynkarze zabiora swoje zabawki to zrobimy kilka zdjec ... ceny bialego montazu powalaja widze ze Aaasika tez wybrala prosty komin do samej góry... my wciaz myslimy... piec hydraulicy beda wstawiac chyba dopiero wtedy kiedy w kotlowni na podlodze i sciankach polozymy glazure i terakote bo pozniej glazurnik nie bedzie mial dojscia... elewacja a wlasciwie jej kolor spedza nam sen z powiek... powoli tez musimy zalatwic czarnoziem na dzialce i myslec nad płotem brama-ale to juz w zaleznosci od tego ile kasy zostanie.. mamy 2 miechy na podlogi ulozenie wstawienie drzwi -juz zamowione -realizacja..we wresniu stolarz wpada by zaprojektowac kuchnie.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 12.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Gosia i Robert jezeli regipsy i malowanie gladz itp zlecacie komus t sie wyrobicie my robimy wykonczeniowke sami oprocz plytek i na pewno zejdzie nam dluzej tzn mamy sie wprowadzic do konca pazdziernika ale mamy nadzieje ze uda sie wczesniej. Ja ci powiem ze my kuchnie juz zamowilismy i wszytskie szafy itp bo z realizacja kuchni tez roznie bywa wiec wolalam wczesniej. Drzwi wszytskie tez zamowione panele tez plytki sie klada no zobaczymy widze ze wprowadzac bedziemy sie w tym samym mniej wiecej czasie co do elewacji ja mam ten sam problem aczkolwiek znalazlam na stronie knaufa program gdzie wstawia sie zdjecie domku i mozna zrobic symulacje jak bedzie lolus wygladal w danym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laskosl 12.08.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam wszystkich . Mam zamiar budować dom LOLEK . Chciałbym się z kimś skontaktować kto wybudował taki dom z woj. świętokrzyskiego lub ościennego . Z góry dziękuje za jakąś wiadomość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusia221 13.08.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Aga podaj ta stonke jesli mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 13.08.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 http://knauf-bauprodukte.hybrid.pl/kolorowanie/ prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 24.08.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Lolkowicze cos sie zezdjeciami obijacie u nas wykonczeniowka gladzie plytki itp ale pokaze juz chyba efekt koncowy bo biale sciany bez sensu pokazywac. Przeprowadzka pod koniec wrzesnia wiec zdjecia juz umeblowanego \lolka wted mozecie sie spodziewac pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 31.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dalam kilka fotek na bloga. Juz pierwsze kolorki na scianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwietniuvip 06.09.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Mam pytanie do wszystkich którzy już wybudowali LOLKA. Ile Was to kosztowało? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpion.g 07.09.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam ja właśnie zacząłem budować lolka i jak na razie na fundamety weszło mi 15000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwietniuvip 08.09.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A ile kosztowała robocizna za wykonanie tych fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoniaSuzzi 08.09.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam Drogie Lolkowiczki oraz Lolkowicze! Dopiero zaczynam przygodę z Forum Muratora, ale super, że jest wątek o Lolku Również jestem w posiadaniu Lolka i aktualnie jestem na etapie wykańczania wnętrz macie już może jakieś pomysły/ lub już gotowe wnętrza? Nie jestem dobra w te klocki i może u Was znajdę jakiś ciekawy pomysł, inspirację Pozdrawiam Was gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazilio 10.09.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ja zmieszczę się w 250000zł, ceny robocizny raczej wysokie, dolny śląsk, w innych regionach zapewne taniej no i własny wkład sporo pozwala zaoszczędzić moja praca na razie ogranicza się do malowania podbitki. Jak zrobię tynk dodam kilka fotek. Zacząłem 4 maja i mam stan surowy zamknięty, ocieplenie murów i elektrykę. Na dniach zaczyna hydraulik.... życzę powodzenia, Lolek to fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agee2002 10.09.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 jejku fajnie ze Lolkowiczow przybywa u nas prace wykonczeniowe trwaja... panele, plytki, meble w przyszlym tyg. Kilka zdjec paneli itp dodalam na bloga dla zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpion.g 10.09.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja ekipie płace 35 tysięcy łącznie z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts