Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

loczek910 ja juz dawalam wyzej inne fotki pozostalych pomieszczen jeszcze tylko lazienki nie wkleilam bo mam jeszcze nie calkiem ukonczona ale to mysle ze jakies 2 tyg i bedzie kabina i wsio zamontowane ;) wklejam bo wiem jak ja czekalam na jakies fotki innych zeby moc sobie cos podpatrzec i wyobrazic ;)

Witam! Wraz z żonką z nieukrywaną radością dołączamy do grona lolkowiczów chociaż nawet nie mamy fundamentów :wink: . Projekt i wszystkie papierki już załatwione chociaż zeszło się 7 miesięcy. Pozwolenie też już jest i na wiosnę startujemy...na początek ze szpadlem. Naczytałem się o waszych Lolkach aż głowa pęka ale dużo pomysłów na się spodobało i na pewno wiele nam to ułatwi. Nasz Lolek to odbicie lustrzane. Największa zmianą na razie są ściany bo będą dwuwarstwowe. Zależy nam na rozsądnym ograniczeniu kosztów budowy więc jeżeli budował ktoś z pustaka białego prosiłbym o przesłanie mi danych na temat ilości ile czego wyszło (pustaka, cegły itp.) Dach na pewno będzie kryty blacho dachówką. Mój adres [email protected]. Za wszelkie informacje serdecznie dziękujemy :D

Bazilio,podaje ci "instrukcje"do wklejenia fotek,jestem bardzo ciekawa:

"Oki, to pisze krok po kroku.

1. wchodzcie na album foto, np tu: http://foto.onet.pl/ można też tu http://www.fotosik.pl/

2. na onecie - po prawej str klikamy na "utwórz album" i tworzymy zgodnie z instrukcjami

3. wrzucamy zdjecia do albumu.

4. gdy juz zdjecie jest w albumie klikamy na nie prawym klawiszem myszki i wchodzimy we "Właściwości" po czym kopiujemy cały adres url

5. w pisanym poście ten skopiowany adres wklejamy pomiędzy tu skopiowany adres

6. I już Lolkowicze pozostali mogą podzwiać poczynania innych "

w ostatniej zmianie nad garazem nie zrobilismy pokoju (bo wyszłoby ich az 6 w sumie z salonem i gabinetem na dole + 3 na górze) nad garazem byłby 4 na górze .. i zostawilismy to miejsce na strych .. zawsze bedzie gdzie szpargałki schowac ..

jestem ciekawa jakich ty bazillo dokonałes zmian w projekcie..jesli moge prosic o informacje .. to czekam ..

Pozdrawiam

bardzo fajne schodki cos zupelnie innego :)

sluchajcie my poki co mamy ustawiona temp na 19,5 stopnia jak jest mniej wlacza sie gaz i za caly miesiac przyszedl nam rachunek 230zl :) takze nie jest zle. czasami palimy w kominku. Obawialam sie gazu ale poki co jest ok :) nawte jak przyjda rachunki (jesli) 400 zl to i tak mniej niz czynsz w bloku :) a to tylko w sezonie zimowym