ROBERT-KOP2 05.02.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Fajnie że LOLEK rośnie ciekawe jak będzie wyglądał po ułożeniu dachówki??? Czekamy niecierpliwie na zdjęcie po zakończeniu. My powoli zabieramy się za wylewki posadzek na parterze a potem okna drzwi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 21.02.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witaj ROBERT-KOP2 troche dlugo mnie tu nie bylo jak chcesz fotki z Lolka to podaj e-maila a najlepiej napisz do mnie na GG 9788317 mam jeszcze jakies fotki na komputerze wiec moge Ci cos przeslac... Pisz smialo jak bede mial czas to kiedys Ci to wysle mam tez rzuty ukladu scian dzialowych na pietrze... Pozdrawiam gogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maaarteczka 21.02.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Niebawem koniec układania dachówki zabrakło kilku ale rysy już widać. http://gim1trzebnica.neostrada.pl/strona/ll1.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 21.02.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 No Marta super wyglada!!! Bardzo pozytywnie tylko czekac az zakonczycie caly dach.... Pozdrawiam Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBERT-KOP2 22.02.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Mnie dachówka też się podoba. Czy wybraliście już kolor okien? Bo my musimy się wkrótce zdecydować. Witaj gogo5660 jak chcesz fotki z Lolka to podaj e-maila mój adres to: [email protected] Z internetu kożystam w pracy, niestety GG nie możemy posiadać na firmowych komputerach więc proszę o fotki na e-mail Mam jeszcze pytanie czy zmieniałeś coś w układzie parteru? Generalnie chodzi mi np. o powiększenie wiatrołapu kosztem hallu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 22.02.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witaj jestem w trackie przesylania zdjec. Na parterze nie dokonalem zadnych zmian. Co do wiatrolapu to nie wiem czy jak bym budowal po raz olejny ten sam dom to chyba bym nie stawial tej dzialowki bo wyszla mala klitka, ale sa tez dobre strony bo jak sie otwiera drzwi to nie chlodze calej budy a tylko wiatrolap-po to wlasnie jest.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
x paweł x 22.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Na parterze nie dokonalem zadnych zmian z tego co widze to taras jest z tylu domu a nie z boku? ps. dzieki za foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 22.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Myslac o parterze myslalem o wnetrzu domu... a taras jest tak a nie inaczej bo nie chcialem zeby byl od strony ulicy... Sa tez zmienione wzwiazku z tym okna tak jak sam widzisz na fotkach. wewn budynku uklad na dole jest taki sam jak w projekcie(+/- 5 cm na błedy budowlancow) a gora to masz narysowane jak to u mnie wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBERT-KOP2 23.02.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Podziękowania dla gogo5660 za przesłanie zdjęć. Są bardzo ciekawe, dużo zmian w elewacji zastanawiam się tylko dlaczego zrezygnowałeś z wystającego daszka nad dżwiami wejśściowymi gdyż chroni on je przed np opadami deszczu. Chyba że chcesz po odbiorze dobudować ganeg bądź coś w tym stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 24.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witajcie.Marta - bardzo ładny kolor dachówki. My zastanawiamy się na razie nad garażem, a dokładniej - nad jego wyeliminowaniem.I kupujemy materiały, bo ida w górę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maaarteczka 24.02.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dzięki Dakar jak skończa to wkleje więcej zdjęc, zdjęcie nie oddaje uroku dachu. Czekamy na brakujące dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 25.02.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Robert-Kop2 wcale nie zrezygnowalem z daszka nad drzwiami wejscowymi... jak robili mi więźbę to dali krokwie dłuższe o jakies 0,5 metra... szkoda bylo wszystko skracać wiec podjąłem decyzje że dach bedzie wszędzie równy i jest on defacto na wysokośc itego "języka" nad drzwiemi wejsciowymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek57 27.02.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Cześć jestem nowy na forum. Mam już ukończonego Lolka. W praktyce projekt wypada naprawdę super. Jeżeli ktoś ma ochotę to mogę udzielić praktycznych informacji i podać co zmieniłem w projekcie - pocztą: [email protected] lub telefonicznie 605650137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 27.02.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witaj Tomek ja tez mam juz skonczonego Lolka mieszka sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek57 27.02.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 cześć gogo! Jestem ciekaw czy odwiedzające Cię osoby też nie chcą wierzyć w faktyczną powierzchnię lolka. Bo moi znajomi mówią, że musi być większa powierzchnia niż im mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 27.02.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 tak samo mam wszyscy jak widza dom mowia ze jest maly ale jak wejda do srodka to jest oszolomienie... ale pozytywne... jak sie mieszka... a masz strych? ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maaarteczka 27.02.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witamy nowego LOLKOWICZA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek57 27.02.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Mieszka się super. Dla naszego 2+2 idelane roziwązanie w stosunku do poniesionych kosztów. Mam strych wyłożony płytami OSB. strych jest b. funkcjonalny, bo wysoki. W razie potrzeby (odpukać!) możnaby zrobić przytulną sypialnię. Jestem ciekaw czy też zamurowaliście okno w kuchni od strony tarasu. Wydaje mi się, że gdybym tego nie zrobił to nie byłoby miejsca w kuchni na odpiwiednią ilość szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maaarteczka 27.02.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 My zamurowaliśmy też okno w kuchni od strony tarasu i okno w garderobie. Powiększyliśmy okno trójkątne w łazience a niebawem będziemy stawiać ścianki działowe i mamy zamiar przesunąć ściankę w łazience. Tomku jeśli dysponujesz jakimis fotkami to mile widziane na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 27.02.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja akurat nie zamurowalem okna w kuchni- a ilosc szafek jest wystarcajac. Strych tez mam z osb i czesciowo ze sklejki wysoki mozna go zawalic wszystkimi zbednymi gratami jak np choinka- dtrych rekompensuje brak piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts