Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy LOLKÓW i tych , którzy tak jak ja o LOLKU na razie marzą . Śledzę Wasze posty od dość dawna i dzięki nim podjęliśmy z żoną decyzją ,że to ten projekt. Zamierzmy budować go sposobem gospodarczym a po postawieniu będziemy zamieszkiwać go w wakacje i dłuższe wolne weekendy ,a na stałe powrócimy i zamieszkamy w nim po zakończeniu pracy zawodowej. Sylwia &Tomek będziecie najbliższymi posiadaczami LOLKA w okolicy , my będziemy budować w GAJU - trzymamy za WAS kciuki

slawo_reda, czy budujecie w GAJU koło PRZYJEZIERZA ? Jeśli tak, to w takim razie można powiedzieć, że budujemy po sąsiedzku :-) Pozdrawiamy Was i również trzymamy kciuki! Fajnie byłoby kontaktować się też na priva - nasz e-mail: [email protected]

Sylwia&&Tomek tak właśnie w tym Gaju ,można by rzec po sąsiedzku. Jak go kiedyś postawimy to będąc w Przyju będziecie mieli gdzie zostawić autko . Oczywiście ,że możemy kontaktować się na priva , będziemy śledzić Wasze postępy w budowie. ([email protected] ) Pozdrawiamy :)

a ja mam pytanie odnośnie kominka w salonie..Czy ktoś z budujących zrezygnował z niego?

My jesteśmy na etapie adaptacji projektu, chcieliśmy zrezygnować z kominka, jednak architekt przekonuje nas abyśmy pozostawili kominek ze względu na konstrukcję domku. Podobno brak kominka wiąże się z dużymi zmianami w konstrukcji dachu. Czy rzeczywiście tak jest?

Namawia nas również na rezygnację z balkonu na górze. Sugeruje powiększenie pokoju, pozostawiając jedynie okno balkonowe.

Co o tym sądzicie...

Magdesia,memo79 zrezygnowala z kominka,fajnie to wyglada ja rowniez chce z tego zrezygnowac,tylko ze my juz zaczelismy budowe i musze to uzgodnic z kierownikiem,czy zgodzi sie na takie rozwiazanie,zaluje ze "przeoczylam" takie rozwiazanie na etapie adaptacji,jesli chcesz to podesle na meil rzuty stropu i gory po takim rozwiazaniu,ktore podeslala mi memo.

A to jej blog:

http://www.budowalolka.blogspot.com/