Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Mam do sprzedania bardzo ładny projekt domu Azalia 3 , niestety zmieniły nam się plany życiowe i nie będziemy jednak budować tego pięknego domku, być może jednak ktoś chciałby go kupić, po korzystnej cenie. Więcej informacji tu: http://allegro.pl/projekt-domu-azalia-3-i1423014785.html

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

msz1 zdjęcie pokoju wykonam jutro i wrzucę na forum, dodam tylko że podejmując decyzje o pokoju zamiast garażu powiększyliśmy kotłownie i zdjęcie kotłowni też wykonam jutro :) jeśli natomiast chodzi o okno w garderobie to uważamy że bzdurą jest je tam pakować ze względu na to że nie mamy możliwości wykonać żadnej sensownej zabudowy na tej ścianie gdzie znajduje się owe okno, nam to okno zupełnie nie jest potrzebne wtedy garderoba jest bardziej ustawna a zamiast okna wykonamy dobrą wentylację, w końcu ta garderoba to tylko większa szafa a ja nie zauważyłem okien w szafach w sklepach meblowych:) kwestia wyboru....

witam forumowiczów jak w temacie chciałbym zobaczyć lolka z bliska na żywo nawet same ściany cokolwiek na żywo

mieszkam pod łodzią ale raz w miesiącu jeżdżę do płocka to jeżeli by ktoś chciał udostępnić oględziny w centrum polski to bym był wdzieczny

kontakt

[email protected] lub tel 796 930 750

Witam wszystkich Lolkowiczów!

Od dawna śledzę ten wątek, podczytuję rady i wskazówki, z których częściowo skorzystaliśmy przy naszym Lolku. Budowę zaczęliśmy w sierpniu ubiegłego roku. Trochę nas przytrzymały fundamenty bo cały czas lało. Przez miesiąc wyglądało, że budujemy basen a nie domek... Jakoś przeleciało i w październiku zakończyliśmy dachem. Na wiosnę ruszamy z resztą. Pozdrawiam.

Witam wszystkich!

Od pewnego czasu jestem wielkim miłośnikiem Lolka, dlatego dla wszystkich osób budujących ten domek uruchomiłem fan klub Lolka pod adresem: http://www.domlolek.pl . Uwzględniłem w nim niezbędną funkcjonalność: forum, proste zamieszczanie zdjęć, kosztorysy użytkowników oraz umieszczanie domków na mapie Polski, aby ułatwić komunikację naszej społeczności. Mam nadzieje, że będziemy wspólnie korzystali z tej strony.

Natomiast poniżej chciałbym pokazać działkę z ładnymi widokami:), na której chcę postawić Lolka. Ciekawe czy ktoś wie do czego służy ta maszyna?:) Pozdrawiam wszystkich Lolkowiczów!

http://domlolek.pl/zdjecia/6888-476e8feed7a26ddbb936ed9b847512fd.jpg

http://domlolek.pl/zdjecia/186-63ce66ddaac1d8b488fd8459c233f74a.jpg

Witam serdecznie wszytskich Lolkowiczów. Udało mi się już kupić projekt i czekam na jego adaptacje. Czytając Wasze wypowiedzi to chyba mam szczeście bo mnie adaptacja wraz ze zmianami będzie kosztować 800 zł. Mam tylko maleńki problem - nie wiem co z oknami w kuchni - macie może zdjęcia swoich umeblowanych kuchni, żeby pomóc mi z wyborem liczby okien? Gdyby ktoś był tak miły to proszę o przesłanie zdjęć na mój adres mailowy. Od maja zamierzam ruszyć z budową - mam już nawet wstępnie umówionego murarza i kupione pustaki na ściany zewnętrzne i wewnętrzne :D

Pozdrawiam i życzę owocnych prac - bo już niedługo będzie sezon w którym rosną piękne domki :)

Witam. Posiadam projekt domu Lolek i bardzo chętnie go sprzedam. Nasze życie potoczyło się ciut inaczej niż zamierzaliśmy więc projekt nadal leży w szafie. Chętnych proszę o kontakt [email protected].

Cena oczywiście do uzgodnienia.

Pozdrawiam

W jakim celu zrobiliście bramę garażową z tyłu domu?

To nie brama garażowa :yes: z tyłu domu ale przeniesione wyjście na taras. Wg stron świata na parterze wejście do domu, okno od kuchni oraz brama garażowa od zachodu, od południa okno od salonu, od zachodu wyjście na taras. Północ to okienka od garażu. Tyle jeśli chodzi o dół. Góra powiekszona lukarna, pół w łazience, pół w pokoju. Reszta jak w projekcie + podwyższenie o jeden bloczek.