diana_teresa 21.01.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 WitamMam do sprzedania bardzo ładny projekt domu Azalia 3 , niestety zmieniły nam się plany życiowe i nie będziemy jednak budować tego pięknego domku, być może jednak ktoś chciałby go kupić, po korzystnej cenie. Więcej informacji tu: http://allegro.pl/projekt-domu-azalia-3-i1423014785.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msz1 22.01.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Emde, czy mógłbyś pokazać zdjęcie pokoju który powstał zmiast garażu?I drugie pytanie, dlaczego zrezygnowałeś z okna w garderobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emde 22.01.2011 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 msz1 zdjęcie pokoju wykonam jutro i wrzucę na forum, dodam tylko że podejmując decyzje o pokoju zamiast garażu powiększyliśmy kotłownie i zdjęcie kotłowni też wykonam jutro jeśli natomiast chodzi o okno w garderobie to uważamy że bzdurą jest je tam pakować ze względu na to że nie mamy możliwości wykonać żadnej sensownej zabudowy na tej ścianie gdzie znajduje się owe okno, nam to okno zupełnie nie jest potrzebne wtedy garderoba jest bardziej ustawna a zamiast okna wykonamy dobrą wentylację, w końcu ta garderoba to tylko większa szafa a ja nie zauważyłem okien w szafach w sklepach meblowych:) kwestia wyboru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emde 26.01.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Zgodnie z obietnicą dodaję zdjęcia pokoju na dole oraz kotłowni, oraz zdjęcie kuchni z wnęką jaka powstała zamiast przejścia przy wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuma2 30.01.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 witam forumowiczów jak w temacie chciałbym zobaczyć lolka z bliska na żywo nawet same ściany cokolwiek na żywomieszkam pod łodzią ale raz w miesiącu jeżdżę do płocka to jeżeli by ktoś chciał udostępnić oględziny w centrum polski to bym był wdziecznykontakt [email protected] lub tel 796 930 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaha 31.01.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich Lolkowiczów!Od dawna śledzę ten wątek, podczytuję rady i wskazówki, z których częściowo skorzystaliśmy przy naszym Lolku. Budowę zaczęliśmy w sierpniu ubiegłego roku. Trochę nas przytrzymały fundamenty bo cały czas lało. Przez miesiąc wyglądało, że budujemy basen a nie domek... Jakoś przeleciało i w październiku zakończyliśmy dachem. Na wiosnę ruszamy z resztą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emde 31.01.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Beaha a gdzie zdjecia ?? pochwal się swoim lolkiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emde 31.01.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Szuma zapraszamy do Gdyni z Płocka to już rzut beretem jak coś to zapraszamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaha 02.02.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam!Poniżej link do kilku fotek naszego domku. Sorry za zdjęcia ale fotografem dobrym nie jestem. http://beaha.fotosik.pl/albumy/813145.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msz1 04.02.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 W jakim celu zrobiliście bramę garażową z tyłu domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 05.02.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Mi się zdaje, że to wyjście na taras zostało przeniesione na tył domu . Beaha śliczne zdjecia. Fajny dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msz1 07.02.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Faktycznie, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domlolek 11.02.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam wszystkich! Od pewnego czasu jestem wielkim miłośnikiem Lolka, dlatego dla wszystkich osób budujących ten domek uruchomiłem fan klub Lolka pod adresem: http://www.domlolek.pl . Uwzględniłem w nim niezbędną funkcjonalność: forum, proste zamieszczanie zdjęć, kosztorysy użytkowników oraz umieszczanie domków na mapie Polski, aby ułatwić komunikację naszej społeczności. Mam nadzieje, że będziemy wspólnie korzystali z tej strony. Natomiast poniżej chciałbym pokazać działkę z ładnymi widokami:), na której chcę postawić Lolka. Ciekawe czy ktoś wie do czego służy ta maszyna? Pozdrawiam wszystkich Lolkowiczów! http://domlolek.pl/zdjecia/6888-476e8feed7a26ddbb936ed9b847512fd.jpg http://domlolek.pl/zdjecia/186-63ce66ddaac1d8b488fd8459c233f74a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik876 11.02.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam serdecznie wszytskich Lolkowiczów. Udało mi się już kupić projekt i czekam na jego adaptacje. Czytając Wasze wypowiedzi to chyba mam szczeście bo mnie adaptacja wraz ze zmianami będzie kosztować 800 zł. Mam tylko maleńki problem - nie wiem co z oknami w kuchni - macie może zdjęcia swoich umeblowanych kuchni, żeby pomóc mi z wyborem liczby okien? Gdyby ktoś był tak miły to proszę o przesłanie zdjęć na mój adres mailowy. Od maja zamierzam ruszyć z budową - mam już nawet wstępnie umówionego murarza i kupione pustaki na ściany zewnętrzne i wewnętrzne Pozdrawiam i życzę owocnych prac - bo już niedługo będzie sezon w którym rosną piękne domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik876 11.02.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Zapomniałam podać maila - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogórb13 12.02.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Proszę o pomysł na przejście z wiatrołapu do garażu,schodki?jakieś propozycje?proszę o zdjęcia jak Wy rozwiązaliście ten problem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol w 13.02.2011 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam wszystkich na forum. Ja i moja żona, także będziemy budowali na wiosnę bieżącego roku domek o nazwie "Lolek", w mieście Nakło n. Not. woj. kujawsko-pomorskie. Liczymy na waszą pomoc. Z góry dziękujemy. pozdrawiamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2611 13.02.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam. Posiadam projekt domu Lolek i bardzo chętnie go sprzedam. Nasze życie potoczyło się ciut inaczej niż zamierzaliśmy więc projekt nadal leży w szafie. Chętnych proszę o kontakt [email protected].Cena oczywiście do uzgodnienia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaha 13.02.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 W jakim celu zrobiliście bramę garażową z tyłu domu? To nie brama garażowa z tyłu domu ale przeniesione wyjście na taras. Wg stron świata na parterze wejście do domu, okno od kuchni oraz brama garażowa od zachodu, od południa okno od salonu, od zachodu wyjście na taras. Północ to okienka od garażu. Tyle jeśli chodzi o dół. Góra powiekszona lukarna, pół w łazience, pół w pokoju. Reszta jak w projekcie + podwyższenie o jeden bloczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaha 13.02.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mi się zdaje, że to wyjście na taras zostało przeniesione na tył domu . Beaha śliczne zdjecia. Fajny dach... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts