Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZACHODNIOPOMORSKIE - polecany architekt. Adaptacja, projekt indywidualny

Recommended Posts

szukam dobrego architekta ze Szczecina.

Poszę o namiar od osób które są zadowolone z pracy swojego architekta. Przyznam ze chodzi mi o kogoś z polotem, chce zeby zaproponował mi cos fajnego. Jak dotad przerobiłem sterty katalogów i nie moge nic wybrać,jak już znajde fajna bryłę, to rozkład zupełnie nie ten. Mysle wiec o projekcie indywidualnym.Moze ktos z was poleci mi jakis fajny projekt.

w kilku słowach o co mi chodzi>pow. domu cos pomiedzy 180 a 200 m2, niepodpiwniczony, wejscie bedzie od str. zach/taka jest już działka/, parter na pewno kuchnia, jadalnia/ jak to zgrabnie polzczyc z salonem żeby nie z niego widoku na sprzety w kuchni. dalej pokój gościnny i małe wc, no i jakies pomieszczenie gosp., w wiatrołapie garderoba, na poddaszu 3 sypialnie i garderoba.

pomózcie zagubionemu w swiecie projektów budowlanych :) :-? :oops: :oops: :oops:

szukam dobrego architekta ze Szczecina.

Poszę o namiar od osób które są zadowolone z pracy swojego architekta. Przyznam ze chodzi mi o kogoś z polotem, chce zeby zaproponował mi cos fajnego. Jak dotad przerobiłem sterty katalogów i nie moge nic wybrać,jak już znajde fajna bryłę, to rozkład zupełnie nie ten. Mysle wiec o projekcie indywidualnym.Moze ktos z was poleci mi jakis fajny projekt.

w kilku słowach o co mi chodzi>pow. domu cos pomiedzy 180 a 200 m2, niepodpiwniczony, wejscie bedzie od str. zach/taka jest już działka/, parter na pewno kuchnia, jadalnia/ jak to zgrabnie polzczyc z salonem żeby nie z niego widoku na sprzety w kuchni. dalej pokój gościnny i małe wc, no i jakies pomieszczenie gosp., w wiatrołapie garderoba, na poddaszu 3 sypialnie i garderoba.

pomózcie zagubionemu w swiecie projektów budowlanych :) :-? :oops: :oops: :oops:

Przyślij majla na [email protected] - to polecę Ci gościa z polotem. Ja przynajmniej jestem z jego projektów bardzo zadowolony, wygrał zdaje się nawet jakieś konkursy ogłaszane w gazetach.

Proszę, o majla, bo nie pytałem się go czy mogę rozgłaszać w sieci jego nazwisko, a wiem że nie prowadzi własnej pracowni.

• 2 years później...
  • 6 years później...

Witam Wszystkich!

Mam pytanie dotyczące cen usług architekta.

Posiadam gotowy projekt budowlany domu i potrzebuję wprowadzić w nim kilka drobnych zmian oraz załatwić wszelkie zgody i pozwolenia związane z rozpocząciem budowy. Podstawowe pytanie - czy ktoś orientuje się i może polecić Architekta z okolic Szczecina lub Goleniowa?? No i z jakimi kosztami muszę się liczyć - oczywiście chodzi o widełki cenowe takich usług??

Pozdrawiam

Jakub

Dzięki!

Przypuszczam że tak właśnie zrobię, chociaż czasu mało bo więcej mnie nie ma niż jestem (takie życie, taka praca... ;-) )

Chociaż może i lepiej wydać dodatkowe pełnomocnictwo 100 PLN i mieć problem z głowy za parę stówek więcej i niech odpowiedni ludzie się tym zajmą...

Tak czy inaczej dzięki!

Pozdr.

Qba