wierzch 10.02.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 No tak ziaba, ale to jeszcze trzeba miec odpowiednie biodra A ja jako facet, to niby czym mialbym je obslugiwac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 10.02.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Wierzchu Wy macie lepiej. Wystarczy że pomyślicie...i już macie inną uwentualność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 27.08.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Reanimacja wątku: Co się sprawdziło i bym polecił: - zmiękczacz wody, normalnie genialne urządzono do którego się dodaje soli w kostkach z castoramy Idzie mniej proszku do prania, kostki do zmywarki dzielę na pół, gdyby sie technicznie dało to bym podzielił na 3 ale sie rozpadają , no i koniec z kamieniem - Drzwi segmentowych do garażu. Zawsze miałem uchylne a teraz na reszcie mam święty spokój. I większe światło wjazdu - czujnik ruchu podłączony do oświetlenia w piwnicy. Jak coś tacham to nie trzeba szukać włącznika. Na prawdę wygodne To tak na szybko. Autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 28.08.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Wiedziałem ze o czymś zapomniałem: - lodówka side by side, w następnej lokalizacji musi być. Wygoda , wygoda i wygoda. - młynek pod zlewem. Tu akurat ilość śmieci organicznych poważnie spadła. Moja żona się w tym zakochała. - nakładka na kibelek , z bidetem podgrzewaniem deski i setką innych bajerów. Przy tym rozwiązaniu ja obstaję. Normalnie jak można było wcześniej siadać goła pupą na zimny plastik? brrr , szybciej bym się pozbył telewizora z sypialni niż tej deseczki - siatek w oknach na komary, to już chyba jest standard. Ale ja nie mam reku wiec w ten sposób sobie schładzam dom, powiedzmy dokładniej wentyluję. Jak będę miał reku to rozwiązanie pójdzie do piwnicy - suszarki przy pralce normalnie suszarka to genialne urządzenie, szczególnie gdy ma się kupkę bobasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skvarec 25.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Najwazniejsze: -- skandynawskie zawory wodne na zewnatrz budynku, ktore nie wymagaja ocieplenia na zime(!), ani chowania w szafkach. a co to za zawory jak sie nazywają gdzie mozna je dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felutek 20.11.2011 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Moja lista sprawdzonych rzeczy: centralny odkurzacz, podlogi drewniane, duzy prysznic kafelkowany w calosci (bez brodzika), zaslona w prysznicu - ladna materialowa od zewnatrz a plastikowa wewnatrz - nie cierpie czyszczenia szyby, kominek koza (super dogrzewa caly dom), blaty granitowe w kuchni, salon+kuchnia+jadalnia - otwarte (sprawdza sie najlepiej przy wizycie wiekszej ilosci osob) duza garderoba (ciuchow nigdy za malo) ciemne baterie umywalkowe hmmm nic wiecej nie przychodzi mi do glowy (nie bede pisala o zmywarce, duzej lodowce czy suszarce na ubrania - bo to juz raczej standard) natomiast nigdy juz wiecej nie zbuduje domu ze schodami i byc moze w przyszlym domu nie bedzie tyle swiatel, wylacznikow, glosnikow w sufitach (rzadko uzywamy) - ale to wina meza bo jest elektrykiem i troszke przesadzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts