markar99 06.06.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Czy za podłączenie wszystkiego to dobra cena 3500 zł. Dom 140m2 ,zainstalować kominek z płaszcem wodnym oraz kocioł gazowy z zasobnikiem, ogrzewanie podłogowe( w 2 łazienkach i kuchni).Kominek ma grzać wodę uzytkową i ogrzewanie podłogowe i na grzejniki zamiennie z kotłem gazowym. W całym domu zaintalować 16 grzejników i wszystko to ze sobą połączyć. Czy to cena dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.06.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mackre 07.06.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A fachowiec sprawdzony? Jeśli tak to może podjedzie do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 07.06.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 witam. cos mi tu nie gra,jezeli samochud w salonie kosztuje 50tys. zl. a chca 25tys to szukasz jakiejs przyczyny cz nie udezony.prawda. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tomasz sulej 18.06.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam.Wszystko uzaleznione jest od ilosci punktów czyli ile grzejnkiów i oczek wodnych (zimna i ciepla woda oraz kanalizacja liczone osobno) Na tej podstawie mozna mozna wycenic robocizne. Nie tak dawno przerabiałem u klienta podłaczenie kominka wodnego. Miał małą awarię!!!!Instalator podpiał kominek wodny do układu zamknietego. Jako zabezpieczenie dał tylko zawór bezpieczenstwa 1/2cala. Zawór sie zawiesił gdy tem przekroczyła 100 stopni izolacja na rurach C.o potopiła sie. Cudem nikomu sie nic nie stało. Musiało jednak cos puscic................cały tył kominka rozczelnił sie. Był to francuski kominek. Wykonwca nie poczuwał sie do tego, aby naprawis zwój błąd. Zapomniałbym o najwaznieszym całosc chodziła bez wymiennika tzn miała chodzic. To co zobaczyłem było totalnym nieporozumieniem. Wykonawcą okazał sie zerwisant Vaillanta ponoic fachowiec. Proponowałbym sprawdzic wykonawce przed przystapieniem do jakichkolwiek prac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts