Marcin Weltrowski 09.03.2003 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2003 Jestem studentem V roku budownictwa Politechniki Szczecinskiej. Obecnie pisze prace dyplomowa, ktorej tematem jest projekt konstrukcji zelbetowej basenu kapielowego. Niewielka ilosc materialow dostepnych w Polsce na ten temat zmusila mnie do skorzystania z internetu. Czy moglibyscie Panstwo w jakikolwiek sposob mi pomoc. Interesuja mnie: -rodzaje basenow -czym sie kierowac w projektowaniu (czy traktowac basen plywacki jako zwykly zbiornik na wode pod wzgledem konstrukcyjnym) -sposoby doboru konstrukcji -metody wykonania samej niecki basenu (dotyczy technologii betonowania) Oczywiscie fakt wykorzystania Panstwa materialow zostanie odnotowany w mojej pracy zgodnie z obowiazujacymi prawami autorskimi. Za wszelka pomoc z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smariusz 04.12.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Pozdrowienia zza wielkiej wody:-))Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts