I.W. 06.06.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witam Chcę postawić budynek gospodarczy 6 x 4 m o wysokości 2,3 m. Chciałbym zrobić ścianę o grubości 18 cm z BK (ciut taniej i ciut więcej miejsca będzie) ale nie chcę się bawić w szalowanie wieńca.Są kształtki U ale mają szerokość 24 cm. Czy mogę ostatnia warstwę zrobic z tych szerszych kształtek? Sam wieniec będzie chyba węższy od ściany. Albo może dać płytki po 5 cm ale wtedy na wieniec zostaje 8 cmMoże jest ktos doświadczony w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 06.06.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 napewno idzie dac kształtki u 24 na sciane 18cm, ale zastanów sie czy ci sie taki uskok będzie podobał, czy to w srodku czy na elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 06.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 chyba nie będzie źle gzymsiki się robi w domach: http://www.chaos.republika.pl/pilica/p09.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 07.06.2006 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 a to se walne taki gzymsik mam nadzieje ze nie ma przeciwzskazań konstrukcyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts