Turner 06.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 W obawie przed przerwami dostaw gazu do Polski postanowiłem w tym roku wybudować kominek. Chciałbym to zrobić sam.Z wkładem nie ma problemu ale obudowa to już problem.Może macie jakieś fachowe wskazówki jak się do tego zabrać.Może jakieś rysunki, przekroje, rodzaje materiałów.Chętnie skorzystam. Pozdrawiam. Turner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 06.06.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zajżyj do mojego dziennika budowy. "Popełniłem" samodzielnie kominek z układem dgp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turner 08.06.2006 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Czy oprócz RYDZA nikt nie budował sam kominka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts