pawelurb 05.07.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 dałem 10 lampek halogenowych 230 V , o mocy 35 W , trochę sporo, zastanawiam się nad zastosowaniem żarówek z diodami , oprawki takie standardowe regulowane mocowałem do paneli PCV za pomocą kleju z pistoletu na gorąco, bo fabryczne spinki nadawały się raczej do płyty GK a nie do cieniutkiego panelu, wyszło ok, wszystko się trzyma , i świeci w miare ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 06.07.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 dałem 10 lampek halogenowych 230 V , o mocy 35 W , trochę sporo, zastanawiam się nad zastosowaniem żarówek z diodami , oprawki takie standardowe regulowane mocowałem do paneli PCV za pomocą kleju z pistoletu na gorąco, bo fabryczne spinki nadawały się raczej do płyty GK a nie do cieniutkiego panelu, wyszło ok, wszystko się trzyma , i świeci w miare ładnie Wiesz co zastanawiam się jak ci to gra... Bo jak dla mnie 35W to w sam raz ale do mojej pułki z GK 45 x 30 cm....a gdzie przy tym elewacja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 06.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 dałem 10 lampek halogenowych 230 V , o mocy 35 W , trochę sporo, zastanawiam się nad zastosowaniem żarówek z diodami , oprawki takie standardowe regulowane mocowałem do paneli PCV za pomocą kleju z pistoletu na gorąco, bo fabryczne spinki nadawały się raczej do płyty GK a nie do cieniutkiego panelu, wyszło ok, wszystko się trzyma , i świeci w miare ładnie Wiesz co zastanawiam się jak ci to gra... Bo jak dla mnie 35W to w sam raz ale do mojej pułki z GK 45 x 30 cm....a gdzie przy tym elewacja?? Elewacja jest ładnie oświetlona , padają na nie takie smugi , oświetlony jest też pas terenu przy samym domu , efekt jest taki jak zamierzałem i wygląda bardzo ładnie . Więc wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 05.12.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts