Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

hurtownie materiałów Kraków i okolice

jadek

Recommended Posts

Witam

Poszukuję tanich hurtowni . Chciałbym kupić tynk gipsowy knaufa styropian pod wylweki papę, folię, wełnę mineralną do ocieplenia poddasza, regipsy, deski na podbitkę styropian 15 cm na elewację + tynk akrylowy weber terranova. UFF to chyba najważniejsze elementy . czy możecie coś polecić w Krakowie lub okolicy? Jak zrobić wylewki? kupić gotowe mieszanki czy robić we własnym zakresie. Co wychodzi taniej?

• 2 years później...

Witaj,

spróbuj w Attic-u na Zawiłej. Kupowałem tam materiał na ściany i dachówkę.Nie ma problemu z transportem i zwrotami. Reklamowałem też kilka dachówek i bez problemu. Jak potrzebujesz większą ilość materiału to uderzaj do doradców technicznych. Ja jestem zadowolony ze współpracy z nimi.

Agraf

Nowy Dom Juniora w Michałowicach 0123887069tanio i jeszcze można negocjować ceny,

styropian najlepiej z allegro ostatnio kupowałam 40 kubików transport gratis dostałam w cenie netto

stemple deski z Olkusza tel.604919706 taniej niż w Krakowie,

attic na Zawiłej tam tanio kupowałam dachówke pozatym mają drogo,

tak przy okazji tani koparkowy z okolic Zielonek 693478915,

tynki gipsowe 606300852 panowie z okolic Dobrej

tani cement skład balicka 55 tel.0126384251

Trzyciąż koło Krakowa 509680171 :wink:

Polecam hurt. mat bud. Kazek w Skawinie tanio i sprawnie .

Chodzi ci o STC2 ?

Jeżeli tak to.. ja kupiłem u nich jakies 60% materiałów na SSO i polecam ich każdemu. Ceny mają naprawdę super.

Za styropian Austroterm w Atticu po negocjacjach zeszłi mi z ceną do 144zł/m3 w STC2 zapłaciłem 140zł/m3.

• 8 months później...
  • 3 weeks później...
Jestem na etapie poszukiwania hurtowni w okolicach Krakowa (buduje w Zabierzowie). Jak uda mi sie ceny juz zgromadzic to wrzuce do tego watku.

duży skład masz w Szczyglicach pod wiaduktem, najbliżej i mają naprawde sporo towaru dalej to w Kryspinowie trzy składy, a od Kryspinowa do Liszek po drodze trzy sklady, co do ceny wiadomo teraz wszedzie można negocjować zależy ile materiału potrzebujesz

pozdrawiam