kb99 08.06.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wtiam, Planuje wkrótce przeprowadzke do domu gdzie wykończony mam tylko parter. Na górze jest goły beton i oczywiście bardzo się kurzy. Nie chce tego kurzu nosić na dół, zastanawiam się czym to w miare tanio zabezpieczyć żeby spokojnie użytkować piętro jako magazynek... Możliwośći:- folia budowlana - tanio, pracochłonie i nietrwało- jakiś betondur - chyba niezbyt tanio, w miare trwałe, może jakaś inna farba?- linoleum - chyba najlepsze rozwiązanie ale drogie Coś podpowiecie? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.06.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Mój murarz twierdzi, że przeciągnąć podłogę rzadkim klejem do płytek ceramicznych. Podobno nic się nie kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 08.06.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ja bym to zagruntowal jakims srodkiem. Albo polozyl jakas stara wykladzine bo folia sie szybko przetrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek-bachus 08.06.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Witampo prostu dokładnie zamieć i pomaluj unigruntem.Ja tak zrobiłem i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts