gaimar 09.06.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 czy ktos wykonywal studnie chlonna na deszczowke,jezeli tak to z jakich materialow itd. wiem ze wavin produkuje takie klocki (ruszty), z ktorych mozna ulozyc bryle , ktora przejmuje wode deszczowa, nastepnie ta woda wolno wsiaka w otaczajacy grunt...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 09.06.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=73063&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madagoral 05.07.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ja zrobiłem 2 studnie chłonne na ok 300 m.kw.dachu. po obu stronach budynku. Każda z 4 kręgów . Gdybym miał robić raz jeszcze to zrobiłbym głębsze i w jednej z nich zrobiłbym studnię głębinową. Wody używam do podlewania ogrodu a tej potrzeba b.dużo. A tak teraz robię trzecią studnię-głębinową. Rada jest taka abyś robił studnię chłonną w okresie suchym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maximdoradca 20.07.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 tu jest to wavina http://pl.wavin.com/master/master.jsp?products=products&middleTemplateName=oc_middle_system_detail_I&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374305445896 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 20.07.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 czy ktos wykonywal studnie chlonna na deszczowke, jezeli tak to z jakich materialow itd. wiem ze wavin produkuje takie klocki (ruszty), z ktorych mozna ulozyc bryle , ktora przejmuje wode deszczowa, nastepnie ta woda wolno wsiaka w otaczajacy grunt... pozdrawiam Alternatywnym wyjściem jest ułożenie od każdej rynny kilkumetrowej ( u mnie 7m X4) rury drenażowej owiniętej włókniną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madagoral 21.07.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Przy gwałtownych opadach to nie jest żadna alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts