paladu22 09.06.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wiem, że to forum służy innym wiadomością, i sam jestem jego wiernym czytelnikiem jak i "cząstkowym redaktorem". Chcę jednak skorzystać z tego forum, ponieważ zagląda tutaj najwięcej mieszkańców Osiedla Morskiego w Lusówku!!! POMÓŻ NASZYM - każdy kto choć trochę lubi piłkę nożną, niech zawiesi dzisiaj biało czerwona flagę, w oknie, na dachu, płocie...!!! Nie możemy pojechać na Mundial 2006, ale możemy dopingować naszych piłkarzy tak jak to robi wielu mieszkańców mniejszych i większych miast...! PozdrawiamPaladu22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunao 09.06.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Wiem, że to forum służy innym wiadomością, i sam jestem jego wiernym czytelnikiem jak i "cząstkowym redaktorem". Chcę jednak skorzystać z tego forum, ponieważ zagląda tutaj najwięcej mieszkańców Osiedla Morskiego w Lusówku!!! POMÓŻ NASZYM - każdy kto choć trochę lubi piłkę nożną, niech zawiesi dzisiaj biało czerwona flagę, w oknie, na dachu, płocie...!!! Nie możemy pojechać na Mundial 2006, ale możemy dopingować naszych piłkarzy tak jak to robi wielu mieszkańców mniejszych i większych miast...! Pozdrawiam Paladu22 Chcesz z kimś o tym porozmawiać? Pozdrawiam, Sunao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.06.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Kolego, wszystko ładnie.... ale z tym to Działu Sportowego J ..powiesiłem to dobrze czy źle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 09.06.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Świetnie zrealizowana kampania reklamowa Tyskiego przynosi, jak widać niezłe efekty.Dlaczego tyle ludzi daje się wrobić w występ w promocji komercyjnego produktu poprzez wywieszenie ich flagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.06.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Rafał9 ...ale mowa jest o biało-czerwonej fladze, a nie o reklamówce Tyskiego .. które samo w sobie nie jest złe http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56034&start=480 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.06.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 nie powieszę ta psychoza mnie nie złapie. a oni i tak prędzej czy później w d.pe dostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 09.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 ...eeee....aaaa.....hmmm......no a tak naprawdę to te flagi w jakiś magiczny sposób pomogą tym naszym...pardąsik za określenie - niedołęgom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 09.06.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 nie powieszę ta psychoza mnie nie złapie. a oni i tak prędzej czy później w d.pe dostaną i spod kulonymi ogonami wroca do kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 09.06.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Rafał9 ...ale mowa jest o biało-czerwonej fladze, a nie o reklamówce Tyskiego .. które samo w sobie nie jest złe http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56034&start=480 J Ogólnie pomysł wywieszenia flag jest wporzo, też mi się podoba, taka ogólnonarodowa solidarność podnosi trochę morale narodu, a i drużyna jak dowie się, że naród jest taki zgrany to na pewno im nie zaszkodzi. Drażni mnie jedynie fakt, że jedynym wygranym w tym wszystkim będzie Tyskie, bo każda flaga jest kojarzona z ich kampanią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 09.06.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 (...) Drażni mnie jedynie fakt, że jedynym wygranym w tym wszystkim będzie Tyskie, bo każda flaga jest kojarzona z ich kampanią. Ot dożyliśmy czasów gdzie dobro narodowe kojarzy się nie z ojczyzną jeno z dobrem konsumpcyjnym ...co do samego Tyskiego nic nie mam a wypić i owszem lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brams 10.06.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 "Pomóżmy Naszym" Im już chyba nie da się pomóc, no chyba, że ktoś w najbliższym czasie potrzebuje kogoś do kopania.Fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.06.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Janas,... ja nas nie widzę w dalszych meczach... Ja nas widzę na Okęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 te przescieradła na balkonach, to dziecinada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.06.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Tomek ..... oni chyba będą wracać przez Bydgoszcz .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 12.06.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A moze zamiast wywieszac flagi,trzeba by sie zabrac do roboty,ale na to jest juz niestety za pozno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts