Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Pomóżmy Naszym"

paladu22

Recommended Posts

Wiem, że to forum służy innym wiadomością, i sam jestem jego wiernym czytelnikiem jak i "cząstkowym redaktorem".

Chcę jednak skorzystać z tego forum, ponieważ zagląda tutaj najwięcej mieszkańców Osiedla Morskiego w Lusówku!!!

POMÓŻ NASZYM - każdy kto choć trochę lubi piłkę nożną, niech zawiesi dzisiaj biało czerwona flagę, w oknie, na dachu, płocie...!!!

Nie możemy pojechać na Mundial 2006, ale możemy dopingować naszych piłkarzy tak jak to robi wielu mieszkańców mniejszych i większych miast...!

Pozdrawiam

Paladu22

Wiem, że to forum służy innym wiadomością, i sam jestem jego wiernym czytelnikiem jak i "cząstkowym redaktorem".

Chcę jednak skorzystać z tego forum, ponieważ zagląda tutaj najwięcej mieszkańców Osiedla Morskiego w Lusówku!!!

POMÓŻ NASZYM - każdy kto choć trochę lubi piłkę nożną, niech zawiesi dzisiaj biało czerwona flagę, w oknie, na dachu, płocie...!!!

Nie możemy pojechać na Mundial 2006, ale możemy dopingować naszych piłkarzy tak jak to robi wielu mieszkańców mniejszych i większych miast...!

Pozdrawiam

Paladu22

Chcesz z kimś o tym porozmawiać?

Pozdrawiam,

Sunao

Rafał9

...ale mowa jest o biało-czerwonej fladze, a nie o reklamówce Tyskiego ..

które samo w sobie nie jest złe :wink:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=56034&start=480

J

Ogólnie pomysł wywieszenia flag jest wporzo, też mi się podoba,

taka ogólnonarodowa solidarność podnosi trochę morale narodu, a i drużyna jak dowie się, że naród jest taki zgrany to na pewno im nie zaszkodzi.

Drażni mnie jedynie fakt, że jedynym wygranym w tym wszystkim będzie Tyskie, bo każda flaga jest kojarzona z ich kampanią.

(...)

Drażni mnie jedynie fakt, że jedynym wygranym w tym wszystkim będzie Tyskie, bo każda flaga jest kojarzona z ich kampanią.

Ot dożyliśmy czasów gdzie dobro narodowe kojarzy się nie z ojczyzną jeno z dobrem konsumpcyjnym :wink:

...co do samego Tyskiego nic nie mam a wypić i owszem lubię :D

Janas,... ja nas nie widzę w dalszych meczach... Ja nas widzę na Okęciu.