walko 09.06.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam, mam pytanie do orientujących się w lokalnym rynku Gorzowa Wielkopolskiego..... Mianowicie buduję dom pod Gorzowem i cały materiał miałem zamówiony w Cerpol -Kozłowice (Pustaki MAX 288/220 i 250/220) i chodzi o to że zabrakło mi 2 palet MAX 250/220 . Gdzie można taki materiał zdobyć w tych okolicach po rozsądnej cenie .... Mój dostawca powiedział, że za sprowadzenie 2 palet wyjdzie to bardzo drogo ( okolo 4,5 PLN za sztuke - a potrzeba razem około 240 sztuk... gdzie przy całościowej dostawie płaciliśmy około 2,5 PLN.... Nie chciałbym łączyć różnych materiałów bo każdy inaczej pracuje a z Tego materiału będzie wewnętrzna ściana nośna w domu z użytkowym poddaszem... Proszę o informacje - ewentualnie o pomoc jak to rozwiązać..... Dzięki z góry Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/55535-pustaki-max-gdzie-zdoby%C4%87-w-okolicach-gorzowa-wielkopolskiego/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts