Nefer 11.06.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Ja znam tylką jedną osobę , która głosowała na PiS - i jest to mój tata............. co za hańba dla rodziny Często pytam go czy głosował również na Giertycha i Leppera..... nie mogę do dziś w to uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.06.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Szczerze ? Nie widziałem nikogo na kogo mógłbym oddać swój głos więc zostałem w domu. Pewnie, że wybrałem złe rozwiązanie, ale przynajmniej mnie krew nie zalewa kiedy patrzę na to co się wyprawia. A zalałaby gdybym zagłosował na kogoś z PIS'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 12.06.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 szczerze.... ja głosowałam na PO.... i też mnie krew zalewa... teraz to już nie mam na kogo głosować..... pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.06.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Głosowałaś na eksperyment liberalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Głosowałaś na eksperyment liberalny? Ja tam lubie eksperymenty, a za bardzo nie bylo wyboru. Niestety wiekszosc zrobila inny eksperyment i rezultat mi sie nie podoba. Inna sprawa, ze jak sie mydlo robi to tez na poczatku smierdzi, wiec kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boewulf 14.06.2006 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Wydaje mi sie , ze oni tam w resorcie , zwyczajnie sie pomylili . Bo przeciez niemozliwe , zeby byli az tak glupi . Mozliwe, możliwe. Sensem istnienia biurokracji jest produkcja zapisanego papieru. A jak wiadomo papier wszystko zniesie. Oni chyba maja jakies normy tej produkcji (1 kg ustawy na urzędnika na miesiąc?). P.S. Po jaką cholerę nam to ministerstwo? Proponuję zastąpić Ministerstwem Głupich Kroków - i tak nikt się nie zorientuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts