skorpionek1975 29.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam, jeśli moge przyłączam sie do grupy pistacjowych budujących PLENTO Ale Ci zazdroszczę już takie postępy poczyniliście domek jak marzenie. .Kiedy my tak będziemy My dopiero formalności z działką załatwiamy, a tu jeszcze tyle przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 30.08.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Witaj Skorpionek no to troche jeszcze przed Wami, ale czas tak szybko biegnie, że nawet nie spostrzeżecie sie i juz Wasz domek( pistacje?) zacznie rosnąć.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 30.08.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dziękuje za miłe przyjęcie Plento Tez mam taką nadzieję że czas szybko minie i wkrótce zaczniemy. My będziemy budować pod Krakowem Niedaleko Kryspinowa. Jeśli nie mielibyście nic przeciwko odwiedzilibysmy z mężem waszą pistacje jeśli nie będzie to oczywiscie kłopot Nasza pistacja będzie wersją bez garażu , mąż nie chce garażu A szkoda bo pomieszczenie nad garażem jest bardzo przydatne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 30.08.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 skorpionku, oczywiscie zapraszam na budowe. Prosze wczesniej o kontakt , bo nie zawsze jestem dyspozycyjna. Co do garażu...hm... Mój mąż też nie chciał i długo musiałam go przekonywac. Nie chciał domku dla auta, bo to bez sensu, jak twierdził.tylko podraża koszty budowy,a zawsze mozna wybudowac obok jakas wiate.Ale ugiął się, bo jednak garaż to fantastyczne miejsce na przechowywanie nie tylko auta a tez rowerów i innych szpargałów oraz dodatkowe pomieszczenie na górze. Teraz jest bardzo zadowolony, ze jednak zmieniła zdanie, co wiecej wydłuzylismy nawet garaż o 1,5 m na dodatkowy schowek na meble ogrodowe, jednostke centralna odkurzacza centralnego oraz pompe ciepła. A na gorze dzieki temu mam pralnie i suszarnie,( bardzo potrzebne)garderobe ,( bardzo potrzebne) oraz gabinecik. Nie namawiam, ale rozwazcie to jeszcze, kazdy metr trzeba przemyslec i wyobrazic sobie jak to bedzie pod wzgledem wygody.Zam wielu ludzi, którzy po wybudowaniu żałowali,ze jednak nie zrobili tego czy tamtego. Dom buduje sie zwykle raz i trzeba go ergonomicznie zaprojektować. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 12.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witaj Plento, Wysłałam Ci prywatną wiadomość ale nie wiem czy ją otrzymałaś Bardzo byśmy chcieli Was odwiedzić i zobaczyć wasze cudo Czekam na odpowiedz, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 12.09.2007 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witaj, niestety nie dostalam zadnej wiadomosci.Serdecznie zapraszam. Jestesmy teraz caly czas w Krakowie. Na priva wysle ci telefon i kiedy wam pasuje dzwoncie.Musimy sie umowic poniewaz roznie konczymy prace i nie zawsze jest jeszcze jasno, ale w weekendy raczej mamy wolne. pozdrawiamMalgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 27.09.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Plento - gratuluję stropu i schodów . Wyszły bardzo ładnie. Kiedy będzie więźba i dach? Będziecie prowadzić prace w zimie? Co do ekipy - przykro mi że musisz ich pilnować, wiem ile czasu zabiera budowa bez tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 27.09.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witaj Dabell, wieźba, mam nadzieje bedzie robiona od poniedziałku, potem dachówki. Planujemy rozłożyc rurki do pompy ciepła w ogrodzie, zasypac i wyrównac teren oraz wstawic okna( w przyszłym tygodniu mamy pomiary). Poza ty mamy juz umówionego kolege, który bedzie robił kominek, elektryke oraz centralny odkurzacz. Tym kominkiem chcemy grzac w zimie , żeby schło sobie wszystko oraz jak sie da powoli robic wylewki , tynki itp.... Uf..... tyle planów, ale czy pogoda pozwoli Bardzo nam zależy zeby wprowadzic sie w przyszłe wakacje i robimy wszystko zeby to zrealizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 27.09.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Witaj PLENTO Mam nadzieję że pogoda wam dopisze trzymam kciuki. Już sporo zrobiliście od naszej wizyty ,praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GKacha 28.09.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam! Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grupy Pistacowców?! Projekt już zakupiliśmy(tę samą wersję co u Ciebie), ale czekamy teraz na warunki zabudowy i adaptację projektu. Planujemy zacząć w przyszłym roku, jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli... Przesłałam wiadomość na "gazetowy" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Plento, wybacz że w Twoich komentarzach , ale chciałam przywitać następną Pistację . GKacha - super, że się zdecydowaliście na ten projekt. Nie będziecie żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 03.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 WitamCię Plento, już od dłuższego czasu podczytuję twój dziennik, bardzo lubie projekt pistacji.Chciałam spytać w jakim banku tak super szybko działają, bo muszę się na wiosnę zmierzyć z tym tematem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 10.10.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witam nowych miłosników Pistacji Fillette ten bank to Santander. GKacha nie bardzo rozumiem o co chodz z ta wiadomością na "gazetowy" Dabell ja tez myślę, że Pistacje są idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 10.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witaj Plento cieszę sie że wasz domek ma już śliczna czapeczkę A ekipa budowlana hmmmm zdenerwowałam sie jak przeczytałam o waszych problemach z nimi . My już mamy akt notarialny i działeczka od kilku dni jest już nasza wiec powoli ale, coś rusza do przodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 11.10.2007 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Skorpionku, gratulacje!!! to juz zawsze kroczek do przodu. Mamy nadzieje za kilka dni juz pożegnać ekipe budowlaną ( o ile skończą ten dach tak jak mówili) i wreszcie troche odsapnąć od nich. Potem budowa instalacji kominka, ale to już robi kolega, bardzo solidny więc możemy spać spokojnie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 No proszę, kolejne pistacje są już prawie przykryte. Ależ mnie długo nie było na tym forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GKacha 14.10.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 No tak, zabrzmiało to jak gryps... Efekt niezamierzony! Znalazłam Twój wpis na forum "Architektura" Gazety i napisałam do Ciebie maila na ten adres który tam odnalazłam. Twoje Pistacje rosną, aż miło patrzeć. Kiedy nasze będą tak wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 16.10.2007 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 GKacha Aha teraz jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 17.10.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witaj Plento ładne zdjęcia, pistacja coraz piękniejsza Chętnie wpadniemy kiedyś do was , tylko pewnie już po Wszystkich Swiętych. Wysłałam wam kiedyś wiadomość na PW ale chyba nie dostałaś. Ale jak sie zobaczymy to sie zapytamy was o coś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 17.10.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Skorpionku, rzeczywiscie nie dostałam żadnej informacji na PW.Zapraszamy na budowe jak najbardziej.Dzisiaj mieli wstawiac okna dachowe, a 5 listopada beda pozostałe okna i wtedy dom bedzie juz domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts