Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szmer w sercu

AAgnieszk

Recommended Posts

Ja też jestem taki szmerowiec :wink: Długo mnie ciągali po lekarzach zanim ustalono co mi jest. Okazuje się, że też jak zielonooka raz je mam raz nie. Można z tym żyć 8) potas i magnez co jakiś czas uzupełniam, w moim przypadku długodystansowy wysiłek niewskazany, aczkolwiek mówie tu o wysiłku porównywalnym do biegu na 1000m. W liceum musiałam w takim brac udział i po okazało się, ze nie należało :D

Yvett

no to ja tez regularnie magnez pochłaniam, ale ja z tych bardziej nerwowych co usiedziec na miejscu nie moga a zdaje sie ze tacy ludzie szybciec "zjadaja" zapasy tego pierwiastka

:wink:

zarowno magnez (z wit B6) jak i potas (na recepte - ja nie uzywam bo nie ma takiej potrzeby) - maja dobry wplyw na serce i wplyw na lepszye przewodzenie tych impulsow elektrycznych (czy jakos tak :D ).

Wiem ze musze uwazac z jednym - kawą :wink: - tzn . nie moze byc bardzo mocna - bo sie zle czuje - taki "wewnetrzny dygot" :wink:

jesli chodzi o sport - bez ograniczeń :wink: (pomijajac to ze nie mam super kondycji :wink: :D ale godzinka joggingu - luzik :wink: )

zielonooka

Właśnie ja z kawą też tak mam, że po zbyt mocnej mam "delirkę" :wink: Ale bez kawy żyć nie mogę - mam tak kiepskie krążenie, że będąc w ciąży, nie piłam kawy - mogłam spać do woli - pielęgniarka badając mi ciśnienie spytała, czy ja to w ogóle jeszcze żyję? :o

Sport jakiś tam uprawiam, bez szaleństw, ale to nie moze być wysiłek do granic możliwości...(moja kondycja również pozostawia wiele do życzenia :wink: )