tomtaj 09.06.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam wszystkich! Mam zamiar niedługo kupić mieszkanie w bloku z płyty i chcę popytać co o tym sądzicie? Czy to ma sens i czy się opłaca? Blok jest z lat 60 tych, dość zadbany, niedługo będzie ocieplany. Mieszkanie 37 m2 w Łodzi za jakieś 60 tyś. Znam to mieszknaie bardzo dobrze, bo wynajmuję je od 2 lat. Mam tylko dylemat czy to sie opłaca? Czy płyta wytrzyma jeszcze kilkadziesiąt lat? Wielkie dzięki za wszelkie opinie i rady!!! Serdecznie pozdrawiam!!! tomtaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr B. CDS 01.08.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Za kilkadziesiąt lat to to będzie "slamsik " jeżeli jeszcze w ogóle będzie to stało... Mozim zdaniem daj spokój...poszukaj działki z domkiem do remontu za te pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts