firstlady 10.06.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Widziałam w czasopiśmie o ogrodach kawałek ogrodu wyłożony drewnianymi kwadratami -pisało, że to panele i że można je kupić w sklepach ogrodniczych. Niestety w pobliskich sklepach ich nie mieli, może ktoś z państwa wie gdzie można kupić takie panele ( Obi?, Praktiker?)i w jakiej są cenie. Zaznaczam że nie mam na myśli jakiejś drogiej nawierzchni z drewna egzotycznego. A może ktoś jest użytkownikiem takich paneli i mógłby napisać jak się sprawują?Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 13.06.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ja widziałam gdzieś reklamę takich paneli - chyba do kupienia w Komforcie (ale reki sobie za to nie dam uciąć). Wielkość 50x50cm i cena była chyba 19,99zł za moduł czyli około 80zł za metr. Wyglądały całkiem ładnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 13.06.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam,To sa proste podesty drewniane tarasowe,najbardziej popularne 50x50cm,ale najbardziej sie sprawdzaja na ziemi albo trawie itp. a nie na tarasie ze wzgledu na nieoczekiwane nierownosci podloza i tez tychze podestow.Mozna je polozyc, ale przed polozeniem trzeba kazdy podest przejrzec i porzadnie skrecic tzn.mam na mysli zeby deski nie odchodzili od siebie i trzymaly wymagany wymiar.Aktualnie wyrzucam takowe podesty wieksze (100x100cm) i montuje taras z desek ryflowanych sosnowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts