kiwal 11.06.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Czy ktos z Was ma oświetlenie takiego typu w suficie podwieszanym.Mozecie podzielic sie spostrzezeniami ile takich halogenow na jaka powierzchnie i gdzie i jakie najlepiej kupic??? Ponizej podaje link co znalazlemhttp://halogen.pl/index.php?site=wyswietlanie&what=kategoria&id_inne=77&id_glowna_kat=1dkladnie chodzi mi o ta podwojna prawe 2-50Wjest to 3 pozycja na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 12.06.2006 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Nikt nie montowal takiego oswietlenia????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 13.06.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam, posiadam takie oswietlenie f-my spotline (podwojny wpust zarowki qrb 111 50W ) w nowoczesnej kuchi dla mnie wygladaja rewelacyjnie i sa jednym z glownych elementow dekoracji kuchni, polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 13.06.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 po pierwsze BRILUX posiada taki reflektorki.Sama zamontowałam 4 pierwsze z tej z strony.Co do pierwszego to 100% ok, 3 następne niektórzy z Was mogą mieć zastrzeżenia gdyż dają dużo ciepła (jeżeli np ulokujesz fotel lub sofkę pod tym oświetleniem to Tobie lub komuś z Twoich gości może być ciepło w głowę), prezentują się natomiast super. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 15.06.2006 03:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 po pierwsze BRILUX posiada taki reflektorki. Sama zamontowałam 4 pierwsze z tej z strony.Co do pierwszego to 100% ok, 3 następne niektórzy z Was mogą mieć zastrzeżenia gdyż dają dużo ciepła (jeżeli np ulokujesz fotel lub sofkę pod tym oświetleniem to Tobie lub komuś z Twoich gości może być ciepło w głowę), prezentują się natomiast super. pzdr U mnie to ma wisiec w hallu wejsciowym wiec nie ma problemu z wyzsza temperatura;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 15.06.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Brillux moim zdaniem jest toche gorzej wykonany ale za to taniszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek1719499842 16.06.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Witam, posiadam takie oswietlenie f-my spotline (podwojny wpust zarowki qrb 111 50W ) w nowoczesnej kuchi dla mnie wygladaja rewelacyjnie i sa jednym z glownych elementow dekoracji kuchni, polecam... Witam, Fracek można prosić o jakieś zdięcia, ja też mam ochote zamontować takie lampy tylko zastanawiam się jak je rozmieścić mam ochote nad blatem ale nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 17.06.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Sorry ale jestem w trakcie zmiany aparatu na cyfrowy wiec chwilowo nie dam rady.Mam kuchnie 3.5x2.4 m i zamontowalem trzy wpusty.Ich dosc doze gabaryty moga troche ograniczyc ich umiejscowienie. Ja ma w jednym ciagu trzy usytuowane w osi kuchni.Uwaga jest to tak wizualnie dominujace swiatlo ze nie ma co przesadzac.Z drugiej strony zarowki qrb 111 wcale nie daja az tak duzo swiatla dlatego mam jeszcze schowane swietlowki w suficie ktorych swiatlo splywa na blat robczy ( brak szafek wiszacych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts