daren 11.06.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 witam Prosze o ocene tego projektu:http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/twist/default.asp?id=375 Zakupilem niedawno dzialke 1200 m2 (24x49) w okolicach Dawid Bankowych na dzialce jest prad gaz i woda.Ten projekt najbardziej mi siespodobal rozkład jest w miarę ok, na plus zaliczylem prosty dach oraz obrys budynku relatywnie male skosy i standardowe okna. Wjazd na dzialke jest z wezszego boku od zachodu dlatego aby miec taras od południowo-wschodniej strony wybralem odbicie lustrzane. Drugie pytanie dotyczy ceny za wykonawstwo. Wstepnie zarezerwowalem sobie ekipe ktora jest najsolidniejsza w gminie moich rodzicow stawiaja tam dużo nowych budynkow i wszystko jest ok pierwszy wolny termin mieli termin na lipiec 2007 za wykonanie tego projektu bez wiezby dachowej oraz wykopow zaspiewali ok 20 tys, duzo czy malo? Proszę o opinnię PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daren 29.06.2006 02:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Bardzo proszę o oconę projektu: http://www.domywstylu.pl/projekty/jednorodzinne_z_uzytkowym_poddaszem/twist/default.asp?id=375 Może jest również ktoś kto buduje coś podobnego... PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 30.06.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Jak bylam na etapie poszukiwań projektu bralam tez pod uwage Twistera. Bardzo podoba mi sie dosc czytelny rozklad tego domu. Troche bym wprowadzila drobnych zmian ale...... i tak domek okazal sie za szeroki na moja dzialke Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
al1 30.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Bardzo ładny domek. Wszystko jak należy, jasny i przejrzysty rozkład pomieszczeń, może trochę brakuje jadalni. Gdyby nie fakt, że jest troche za duży na nasze warunki (głównie finansowe), to byłby faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLA1 03.07.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 MY BUDUJEMY SAMBE Z MTM STYL. BARDZO PODOBNY DO TWISTA TYLKO MNIEJSZY NIE MA POKOJU ZA GARAZEMJESTESMY NA ETAPIE HYDRAULIKI POZDRAWIAMR K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daren 04.07.2006 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Dziękuję wszystkim bardzo za odpowiedzi... Mam pytanko do KOLA1 i nie tylko- jakim kosztem zamknęły się poszczególne etapy? Ja zaklepałem sobie termin na lipiec 2007 u ekipy, która cieszy się największą renomą w miejscowości gdzie mieszkają moi rodzice (60 km od Warszawy). Bez wykopów oraz wykonanią więźby dachowej zaśpiewali 20 tys. dużo to czy mało za taki projekt ? Pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOLA1 05.07.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Witam My budowe rozpoczelismy w maju 2004 Murarz wzial okolo 9000tys za mury, schody wewn. i zewn. Dach mamy z blachy -robocizna 6500tys,material okolo 18000tys. Elektryka 4000tysOkna koszt okolo 14000tys.brama garazowa 3000tys tynki cem-wap. robocizna 6200 W sumie do obecnego stanu wydalismy okolo 130000tys bez dzialki Dom jest ocieplony steropianem i zagruntoway nie ma jeszcze tynku zewn w poniedzialek ma przyjsc hydraulik .Czyli powolutku posuwamy sie do przodu. pozdrowienia R.K. : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts