waldzisław 11.06.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Witam wszystkich budujacych Zamierzam wybudować ten domek: http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m40040b41ac368 Znalazłem ekipę budowalną której efekty i sprawność widziałem i jestem zadowolony i dałem do wyceny swój domek: 25 000 zł za: - wykopanie fundamentów, wykonanie zbrojeń na fundamenty i cały dom- wykonanie ławy i ścian fundamentowych oraz ich izolacja pionowa i pozioma- wybudowanie ścian zew. i wew. , ścianka kolankowa- strop, balkon- schody- posadzka na parterze- kominy oraz klinkier powyżej dachu- więźba dachowa z deskowaniem i papą- tarasy- szlichta ostra (może mi ktoś napisze co to oznacza ?) Domyślam sie że mogłoby być taniej, ale ja chce dobrze i sprawnie i chciałbym znac wsze zdanie czy nie przepłacam zbyt wiele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kam_domek 15.06.2006 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Witam, Mnie za koszty budowy stanu surowego otwartego, bez balkonów, etc. ale za to z pełnym dachem Pan pewien policzył 45 tys.Gdy widzę Twoją cenę zaczynam się martwić ze moja jest o wiele za duża .Buduje domek podobny bardzo (troszke zmieniłam plan ) dom pod jaworem 2 z Archonu:http://www.archon.pl/index.php?act=12_a&sid=m426f7522ee888 Czy możesz podać namiary na Twojego wykonawce, porównałabym wyceny. pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 02.02.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witam Zastanawiam się jak przebiega budowa? Będę budowała podobny domek. Ekipę potrzebuję dopiero pożnym latem. Czy możesz napisać jak sprawiła się lub sprawuje twoja ekipa? Czy mogę prosić o namiary do niej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts