andre59 11.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Tutaj proszę wpisywać uwagi i spostrzeżenia do prowadzonych przeze mnie zmagań z budową własnego domu. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Będę pierwsza , ale fajnie. To że w swoim wieku budujesz dom wcale mnie dziwi. Moi rodzice- mama na emeryturze, ojciec dwa lata przed, rozpoczęli budowę domu. (Chyba nam pozazdrościli ). Jeśli o tym marzyli to przecież nieważne kiedy, ważne że się w końcu zdecydowali realizować marzenie. Chętnie poczytam o twoich zgmaganiach z budową. Pisz Andre, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 11.06.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Andre - brawo za odwagę Na razie jednak za wiele nie napisałeś Czekam na więcej - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 No wreszcie - dożyłam tego dnia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.06.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 To wy jeszcze nie śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.06.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 To wy jeszcze nie śpicie? O nie Verunia - nie zrobimy tu Andre w komentarzach RW :):) ŚPIMY :)Do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.06.2006 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 O kurcze Jeszcze pisać nie zacząłem, a już kilka postów w komentarzach. Przyjaciele są czujni Od razu zauważyli zmiany Trochę muszę w pamięci pogrzebać, fakty sobie przypomnieć i składnie opisać. Codziennych wpisów nie będzie bo to nie dziennik , ale raz w tygodniu garść nowych wieści z budowy dostępną będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.06.2006 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Przypomniała mi sie taka formułka z dziecięcych Pamiętników: "Proszę pięknie się wpisywać i karteczek nie wyrywać. Bo karteczki policzone, miłym Gościom przeznaczone" Pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.06.2006 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Andre - brawo za odwagę Na razie jednak za wiele nie napisałeś Czekam na więcej - pozdrawiam. Dopiero zaczynam Początki zawsze są trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.06.2006 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 No wreszcie - dożyłam tego dnia !!!! Jednak się doczekałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 12.06.2006 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Będę pierwsza , ale fajnie. To że w swoim wieku budujesz dom wcale mnie dziwi. Moi rodzice- mama na emeryturze, ojciec dwa lata przed, rozpoczęli budowę domu. (Chyba nam pozazdrościli ). Jeśli o tym marzyli to przecież nieważne kiedy, ważne że się w końcu zdecydowali realizować marzenie. Chętnie poczytam o twoich zgmaganiach z budową. Pisz Andre, pisz Gratki Verunia Rozpoczęłaś "nową stronkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.06.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ja tez będę czytała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 12.06.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Przypomniała mi sie taka formułka z dziecięcych Pamiętników: "Proszę pięknie się wpisywać i karteczek nie wyrywać. Bo karteczki policzone, miłym Gościom przeznaczone" Pamiętacie? Ja pamiętam trochę inaczej: Prosze pięknie się wpisywać i karteczek nie wyrywać Bo karteczki sie gniewają gdy je dzieci wyrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.06.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Na górze róże na dole fiołki my sie lubimy jak dwa aniołki andre 59 .......NARESZCIE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.06.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A to ja też sobie poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.06.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kurcze Andre, a ja zawsze myślałam, że elewacja frontowa to ta od ktorej jest wjazd lub głowne wejście z zewnątrz Pokaż jakieś rzuty w środku, ciekawa jestem , jak to wszystko sobie obmyśliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.06.2006 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Kurcze Andre, a ja zawsze myślałam, że elewacja frontowa to ta od ktorej jest wjazd lub głowne wejście z zewnątrz Pokaż jakieś rzuty w środku, ciekawa jestem , jak to wszystko sobie obmyśliłeś U mnie jest ciut, ciut inaczej Wejście do domu jest na ścianie bocznej, po prawej stronie. Tak jak pisałem, to kwestia wygody, tak samo blisko do bramy wjazdowej z furtką jak i do planowanego garażu. Rozplanowanie wnętrza pokażę, a jakże, ale troszkę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.06.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Wow Andre, miłego pisania PS: Nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Z przedsionka dobrze by było móc wejść do pomieszczenia pralni-kotłowni. Taka lokalizacja jest wygodna bo w razie awarii kotła serwisant nie łazi po całym domu, a kosz z upranymi rzeczami łatwo wynieść do ogrodu (pościelowe najlepiej schnie na słońcu). Super pomysł . Salon z jadalnią będą pomieszczeniem przejściowym. Jak to się sprawdza np. kiedy do Piotrka przychodzą koledzy? Przez niewielki przedpokój wchodzimy po prawo do sypialni, po lewo do pokoju Piotrka, a prosto, do łazienki. To juz wiem skąd nadajesz . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts