andre59 15.08.2006 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Andre, Ty naprawde sam ten dom budowałeś?????? A skąd wiedziałes jak to się robi? To tak jak byś pytała faceta... no wiesz po czym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Andre, Ty naprawde sam ten dom budowałeś?????? A skąd wiedziałes jak to się robi? pewnie na Forum przeczytał , a w młodości oglądał " zrób to sam " Adama Słodowego Hi, hi, jak zaczynałem to jeszcze tego forum nie było, a jako człowiek "techniczny" doszedłem do wniosku, że sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.08.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Andre, Ty naprawde sam ten dom budowałeś?????? A skąd wiedziałes jak to się robi? To tak jak byś pytała faceta... no wiesz po czym.... To Ty ten dom tak....instynktownie zbudowałeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.08.2006 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Andre, Ty naprawde sam ten dom budowałeś?????? A skąd wiedziałes jak to się robi? To tak jak byś pytała faceta... no wiesz po czym.... To Ty ten dom tak....instynktownie zbudowałeś???? Instynkt i zmysł konstruktorski. Gdzieś w genach chyba mam smykałkę do spraw technicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.08.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Andre! Widze, żeś niesły hydraulik!!! Nie podejrzewałem Ciebie oto.. A izolacja pozioma wygląda rzeczywiscie solidnie.. Ja ma jedną warstwe papy bez lepiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Bardzo ładnie, a jaki zdolony facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.08.2006 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Andre! Widze, żeś niesły hydraulik!!! Nie podejrzewałem Ciebie oto.. A izolacja pozioma wygląda rzeczywiscie solidnie.. Ja ma jedną warstwe papy bez lepiku... jedną warstwę bez lepiku? cieniutko, cieniutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.08.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Andre! Widze, żeś niesły hydraulik!!! Nie podejrzewałem Ciebie oto.. A izolacja pozioma wygląda rzeczywiscie solidnie.. Ja ma jedną warstwe papy bez lepiku... jedną warstwę bez lepiku? cieniutko, cieniutko... Wiesz sprawdziłem mam 2 warstwy papy , ale zdecydowane bez lepiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 31.08.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Andre - odnotowuję z zadowoleniem, że po moim poście się poprawiłeś i zacząłeś pisać Fajnie piszesz no i dosyć fajnie sobie radzisz. Bardzo to wszystko starannie to u Ciebie wygląda. A jak chodzi o izolację poziomą to ja mam 2 warstwy specjalnej folii tłoczonej a'la dorken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 24.09.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Przerwałeś w najciekawszym dla mnie momencie,ale cieszę się, że zacząłeś.Może się w końcu dowiem kto ci te śliczne ściany pokleił.Czekam na ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 I gdzie te następne odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.10.2006 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 I gdzie te następne odcinki Będą jak mi chandra minie i z dołka wyjdę. Mam trochę kłopotów zdrowotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 I gdzie te następne odcinki Będą jak mi chandra minie i z dołka wyjdę. Mam trochę kłopotów zdrowotnych. Duzo dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.10.2006 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 I gdzie te następne odcinki Będą jak mi chandra minie i z dołka wyjdę. Mam trochę kłopotów zdrowotnych. Duzo dużo zdrówka życzę Dziękuję, jest już trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.10.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 I gdzie te następne odcinki Będą jak mi chandra minie i z dołka wyjdę. Mam trochę kłopotów zdrowotnych. Duzo dużo zdrówka życzę Dziękuję, jest już trochę lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.10.2006 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Może w niedzielę uda mi się co nieco naskrobać Muszę sobie fakty przypominać, a pamięć już nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.10.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Andre - ale chwalipięta z Ciebie Ta dokładność 3 albo 4 milimetry na całym budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.10.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 jedno trzeba Ci oddać - masz zapał, że nie jednemu młodszemu by się przydało ja już 5 rok remontuję "chałupę" (ok 180m2 użytkowe i jeszcze 90m2 piwnice) oraz urządzam ogród (jakieś 1500m2) ...jak sobie teraz przypomnę początki, to tak jakbym stanął pod 8-tysięcznikiem w samych trampkach i koszulce T-shirt . Gdybym miał jeszcze raz zaczynać, na pewno teraz zastanawiałbym się dłużej Tak czy owak, gratuluję odwagi. Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.10.2006 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Dziękuję EDZI za uporządkowanie mojego dziennika, a koledzie Pearl'owi za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts