JoShi 12.06.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi- więcej tolerancji dla granicy dowcipu u innych ! Postuluje wiecej tolerancji dla granicy dowcipu innych, czyli miedzy innymi i mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi- więcej tolerancji dla granicy dowcipu u innych ! Postuluje wiecej tolerancji dla granicy dowcipu innych, czyli miedzy innymi i mojego Joshi ..Ty była kiedy mini-strant ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi ..Ty była kiedy mini-strant ?? Nigdy nie bylam ani mini ani strant... Bo co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.06.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Czy to cos złego heteroseksualizm ? W chamowatym wydaniu - tak, to coś złego. Zresztą wszystko w chamowatym wydaniu jest czymś złym. Co wypada mówić do znajomych, nie zawsze wypada wobec osób obcych. A że w innym wątku tak zażarcie bronisz wartości, to pozwoliłem sobie na drwinę z tego relatywizmu. A tak nawiasem mowiac uwazam, taki tekst skierowany do kobiety za nieelegancki (delikatnie mowiac). Za to przynajmniej jest heteroseksualny jak jasna cholera ..no i kulturalny jak sto diabłów Po co te epitety pod moim adresem ?? Nie pod Twoim, tylko pod adresem Twojego tekstu [wytłuszczyłem]. Obśmiać zachowanie nie znaczy obśmiać człowieka. Każdy może zbłądzić, nie przejmuj się tak strasznie. Myślę że dziewczyny nie potrzebują adwokata. Myślę, że nie potrzeba mi niczyjego pozwolenia, by napisać post o tym, co myślę Ponury63 powiedz co Cie tak dotkneło że postanowiłeś odreagować ?? Chamstwo. Za mało ? Coś Cię bracie strasznie gryzie w srodku Napisz może będziemy mogli Ci pomóc "Bracie" ? Kolejna zmyła Nie, nie możesz*. Bo mi akurat żadna pomoc niepotrzebna * "będziemy mogli" ? jakiś kumitet pomocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 12.06.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 tak mysle, ze kazdy ma na mysli kogo innego i kazdy w obawie przed posadzeniem o erystyke, boi sie swoje mysli wypowiedziec. mam nadzieję, że swoim postem nie zabiłam dyskusji na forum... a swoją drogą, ten kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem... tyle że niektórzy czynią to nieco częściej niż inni.... Ja nie wskazuję palcem, zwracam uwagę tylko na pewne zjawisko i daję narzędzie do ręki. Resztę pozostawiam inteligencji czytających. pozdrawiam, gaga2 w tej miłej dyskusji kilka osób pokazalo że ich głównym celem jest rozmawianie o innych a nie na temat wątku...., zapewne zgodnie z ich kulturą osobistą rozmawiać o nieobecnych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 w tej miłej dyskusji kilka osób pokazalo że ich głównym celem jest rozmawianie o innych a nie na temat wątku...., zapewne zgodnie z ich kulturą osobistą rozmawiać o nieobecnych...... Jak to bylo o tych nozycach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 12.06.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 (...) w tej miłej dyskusji kilka osób pokazalo że ich głównym celem jest rozmawianie o innych a nie na temat wątku...., zapewne zgodnie z ich kulturą osobistą rozmawiać o nieobecnych...... O nieobecnych, czyli o............. : Rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.06.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ja pisałem o wareczce, Majka o gregmenie, a... odezwał się pokrzywdzony - lewakk. Brawo! I symptomatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ja pisałem o wareczce, Majka o gregmenie, a... odezwał się pokrzywdzony - lewakk. Brawo! I symptomatyczne. czyli jezdziec bez-głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Joshi ..Ty była kiedy mini-strant ?? Nigdy nie bylam ani mini ani strant... Bo co ? ...bo tak troche sztywna jesteś ..taka PIS-owa babka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ...bo tak troche sztywna jesteś ..taka PIS-owa babka No widze, ze postanowiles mnieniezmiennie obrazac. Wiec Ci utrudnie. Nie lubue braci K. A ze mam sztywny kregoslup to wiem i nie jest to zasluga zadnej opcji politycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.06.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Co Wy o tych kręgosłupach ? Aż mi się dowcip przypomniał : Przychodzi blondynka do lekarza:- Panie doktorze! Ja mam dwa kręgosłupy!!!- ???- Naprawdę!- Ależ proszę pani! To jest niemożliwe!- A jednak!- W takim razie proszę iść na prześwietlenie i wrócić do mnie z wynikiem.Po pewnym czasie blondynka wraca z rentgena. Lekarz bierze od niej zdjęcie, patrzy i mówi:- Następnym razem, kiedy będzie pani wkładała nowy tampon to wcześniej proszę wyjąć stary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Niesmaczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.06.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wiedziałem, że mi się od Ciebie dostanie, ale nadal nawołuję do tolerancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.06.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wiedziałem, że mi się od Ciebie dostanie, ale nadal nawołuję do tolerancji coś na zasadzie "sprawiedliwość musi być, byle po naszej stronie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 12.06.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Niesmaczne... napij sie piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 12.06.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 coś na zasadzie "sprawiedliwość musi być, byle po naszej stronie" ? Absolutnie nie ! Ale są jeszcze u mnie dwa granaty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.06.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 ...bo tak troche sztywna jesteś ..taka PIS-owa babka No widze, ze postanowiles mnieniezmiennie obrazac. Wiec Ci utrudnie. Nie lubue braci K. A ze mam sztywny kregoslup to wiem i nie jest to zasluga zadnej opcji politycznej. Joshi przecie ja Cie nie-obrazam , gdybym chciał to zrobic to ...bym to zrobił no! Poki co- to jest faza droczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wiedziałem, że mi się od Ciebie dostanie, ale nadal nawołuję do tolerancji Ja nieinaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.06.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Niesmaczne... napij sie piwa Chyba musialabym sie niezle wciac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts