Renata 69 12.06.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 czy ktos moze stawia dom z projektu muratora c114 znany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grace199 12.07.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 czy ktos buduje c114- znany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristin 07.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam! Niestety nic nie doradze, a wlasciwie szukam informacji tez o tym projekcie. Bede wdzieczna za jakas opinie. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cristin 10.08.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witajcie!!! Jestem zainteresowana i robię przymiarki do projektu Murator C114 - Znany. Chciałabym zaczerpnąć z doświadczeń innych budujących ten dom. Co sądzicie o tym projekcie i jakie ewentualne zmiany przewidujecie? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awolska 14.08.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 cześć, mnie też bardzo zainteresował projekt C114 Znany.Czy to jest nowy projekt muratora? Jedyne braki, które zauważyłam i przy wykorzystaniu projektu usunę to :1. brak spiżarni, ale to da się naprawić2. miejsce pomieszczenia gospodarczego przy kuchni, aż prosi się o wykorzystanie na jadalnie (żeby się zmieściła trzeba by trochę zmniejszyć kuchnię i zrobić coś z wyjściem na taras, albo przesunąć albo wyrzucić), ale wtedy niespełna 2 m pomieszczenie gosp. to za mało, wiec trzeba cos pokombinowac3. za mały garaż, na razie nie wiem co z tym fantem pozdrawiam p.s. a już myślałam że mój dom będzie według projektu D24 z wykuszami[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukamax 25.08.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 czy ktoś kupił c114 lub już go wybudował?poważnie zastanawiam się nad kupnem tego projektu ale ktoś powiedział mi ,że jest zbyt niski i źle wygląda na nim dach(jak czapa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beabb 19.09.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam. Przyznam, że bardzo interesujący jest projekt C 114. Szukamy również opinii od osób, które budują ( bądź zbudowały) ten dom. Rozważając ten projekt, zastanawialiśmy się nad tym, by pomieszczenie gospodarcze przekwalifikować na pralnie i suszarnię (likwidując drzwi na zewnątrz) Szukamy natomiast pomysłu na spiżarnię ( zastanawialiśmy się nad zamkniętymi półkami w garażu). Może macie jakieś inne pomysły?Pozdrawiamy. BiA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialy 06.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś wie coś blizej na temat projektu C 114 L MURATOR? MOŻE KTOŚ JUŻ BUDOWAŁ ALBO JAKIEŚ ZDJĘCIA LUB RADY DDDZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fliegermaus 10.10.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Bardzo podoba mi się projekt C114 ze względu na 4 sypialnie, w tym jedną połączoną z łazienką, a przy tym o umiarkowanie dużej -- bo 130 m.kw. -- powierzchni. Martwi mnie jedynie mnóstwo przestrzeni zmarnowanej na garaż, który wystarczyłby mi na jeden samochód (lub wręcz bez garażu, za to z dodatkowym sporym pomieszczeniem gospodarczym na opony zimowe etc). Co możnaby zrobić z takim garażem, aby odzyskać przynajmniej jego część na powierzchnię mieszkalną. Swoją drogą, kupiłem już 7 katalogów i we wszystkich razem jest bardzo mało projektów domów parterowych o czterech sypialniach, dlaczego większość to domy z poddaszem użytkowym? Link do projektu: http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=371 (A jeszcze parę dni temu wydawało mi się, że bez trudu znajdę pasujący mi gotowy projekt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 11.10.2006 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 a moze wystarczy zrobic wezsza brame garazowa, tak na jeden samochod, a z drugirj czesci tego garazu zrobic pom. gospodarcze, np z wyjsciem na prawo- na zewnatrz, tak mi sie nasunelo, ale moze cos wiecej podpowie Ci jakis architekt, dla nich takie przerobki to pecha!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.10.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ale ten garaż nie jest wielki (jak na 2 samochody) mmmagdaa nieźle kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fliegermaus 11.10.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 a moze wystarczy zrobic wezsza brame garazowa, tak na jeden samochod, a z drugirj czesci tego garazu zrobic pom. gospodarcze, np z wyjsciem na prawo- na zewnatrz, tak mi sie nasunelo, ale moze cos wiecej podpowie Ci jakis architekt, dla nich takie przerobki to pecha!!!! Trochę się obawiam, że węższa brama garażowa zepsuje bryłę budynku. I tak chcę już zrezygnować z okładziny klinkierowej (oszczędności), malutkie drzwi do garażu nie polepszą sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 16.10.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 zostaw ten garaż myślę że z czasem bardzo sie przyda no bo gdzie trzymać -rowery -kosiarkę- jakieś narzędzia gdzie zrobić jakis kącik warsztatowy w domu potrzeba tyle rzeczy których nie potrzeba w blokach że obawiam sie czy ten garaż nie okaze sie jesczcze za mały gdzieś trzeba schowac meble ogrodowe na zimę, węże do podlewania ogrodu i tysiące innych rzeczy a tak na marginesie anglicy robili badania z których wynikało ze w zabudowie miejskiej prawie 2/3 garaży słuzy jako przydomowe pomieszczenia gospodarcze a nie jako garaże bo w domach brakuje miejsca na trzymanie tych wszystkich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antysia 13.11.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 witajcie My jestemśmy już prawie na 100 procent zdecydowani na ten dom. wszedzie szukamy "pokrewnych dusz" czy ktoś się zdecydował i buduje C114? dajcie znać, to będziemy się wspierać) pozdrawiamy Joanna i Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegi 14.11.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 czy ktoś kupił c114 lub już go wybudował?poważnie zastanawiam się nad kupnem tego projektu ale ktoś powiedział mi ,że jest zbyt niski i źle wygląda na nim dach(jak czapa). Niestety jeszcze nie wybudowaliśmy ale zamówiliśmy ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegi 14.11.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Witam. Zamówiliśmy projekt C 114. Szukamy opinii od osób, które budują ( bądź zbudowały) ten dom ewentualnie jakie planuja zmiany .Ewa i Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biedronka87 26.12.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Witam,bardzo chciałabym wiedzieć, czy to domek praktyczny i jesli ktos go posiada, to ile kosztowała budowa. Chętnie zobacze fotki. Jestem z Łodzi i mam dwójkę dzieci, czy ten dom będzie dla nas odpowiedni.Serdecznie pozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 08.01.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam. Czy buduje /wybudował / ktoś dom Znany z Muratora C114 lub C114a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antysia 12.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witaj!My z mężem właśnie na dniach będziemy kupować ten projekt i w wakacje ruszamy z budową. Wybraliśmy wersję większą - wariant I w lustrzanym odbiciu. Budujemy w okolicach Otwocka.Na razie załatwiamy papierki i planujemy przygotowania działki, bo na razie rośnie nam mały las:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antysia 12.01.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ja się przyłączam do pytań Właśnie kupujemy projekt Znanego - ten większy wariant. Zamierzamy zacząć budowę w wakacje- na wcześniej nie udało nam się znależć ekipy:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts