Deks 12.06.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam mam pytanie do Was.Czy można zastosować betonowe szambo na podmokłym terenie?Mi wykonawca zrobił takie szambo, problem w tym że zbiera się w nim woda gruntowa.Wykonawca twierdzi że poprawi uszczelnienie ale czy to coś da jeżeli są wody gruntowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 12.06.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Można, tylko musi być z jednego kawałka. I będzie parę razy poprawiał uszczelnienie a i tak co tam nacieknie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi_2004 12.06.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A ja mam inne pytanie - jakie szambo najtańsze ?W ciagu najbliższych trzech lat będiemy mieć kanalizację więc inwestowanie teraz w szambo nie bardzo ma sens, chcielibyśmy wyadać na nie jak najmniej. Tylko jakie jest rzeczywiście najtańsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kelus 12.06.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 a ja z innej beczki... Mam zamiar wybudować nam szambo z tego szamba chcę wyprowadzić przewód z którym pan od opróżniania się będzie łączył nie wjeżdżając do mnie na działkę... nie to że jestem niegościnny pytanie: jakiej maxymalnie długości może być taki przewód i ile kosztuje 1 m takiego przewodu + elementy łaczące?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kelus 07.07.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 ponawiam pytanie... pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 07.07.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 ja mam inne pytanie - jakie szambo najtańsze ? W ciagu najbliższych trzech lat będiemy mieć kanalizację więc inwestowanie teraz w szambo nie bardzo ma sens, chcielibyśmy wyadać na nie jak najmniej. Tylko jakie jest rzeczywiście najtańsze ? Najtańsze to chyba z kręgów betonowychi to robione samemu (bo w tej wersji najwięcej kosztuje robocizna), albo gotowe prefabrykowane betonowe i najlepiej gdybys mieszkała blisko Radomia . Dziwnym trafem tam są najtańszeszamba w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 07.07.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 A ja mam inne pytanie - jakie szambo najtańsze ? W ciagu najbliższych trzech lat będiemy mieć kanalizację więc inwestowanie teraz w szambo nie bardzo ma sens, chcielibyśmy wyadać na nie jak najmniej. Tylko jakie jest rzeczywiście najtańsze ? Mymy kupili 6m3 betnowe za 1600zł z montażem i transportem tel. do sprzedawcy 500-200-036 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antoi Zamojda 07.07.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Nie przejmuj się. Jeżeli w okolicy nie ma zbiorników wodnych czy studni. Przez jakiś czas bedziesz miał "nielegalne" rozsączkowanie. Po kilku miesiącach szambo się samo uszczelni. Próby uszczelniania przez fachowca to zbędny trud.A jeżeli szambo z godnie z zaleceniem markiza jest trzykomorowe, to całokowicie zapomnij o problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tres34 20.07.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Najtansze jest z bloczkow betonowych. Zeby woda nie nachodzila, daje sie folie i juz masz szambo szczelne. A co do taniosci kregow, to mit nad mitami. Ale jak ktos ma za wiele kasy, to prosze bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 20.07.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Zeby woda nie nachodzila, daje sie folie Gdzie przepraszam dajesz tą folię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts