Mario B 12.06.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Sasiad mi sie skarżył że ponoć moja suka(wilczur) wyje i szczeka po nocach.Może macie jakąś radę,bo nie chcę sobie robić wrogów ale psa też nie oddam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gośka57 12.06.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Jak to? Nic nie rozumiem. Sąsiad słyszy, a ty nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.06.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 a gdzie ta suka jest (w mieszkaniu? w ogrodzie? w kojcu? na podworku?) BTW. jak szczeka i wyje po nocy to zakloca cisze nocna (wiec wspolczuje sasiadom i Tobie tez bo to sie moze nieciekawie (finansowo) dla Ciebie skonczyc ) Napisz cos o psie - ila ma lat, jaka rasa, skad wzieta od kiedy halasuje i gdzie przebywa (jak to jest ze sasiad slyszy a Ty nie? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 12.06.2006 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Prawdopodobnie nie ma jeszcze roku,u mnie jest od trzech miesięcy,ja jej nie słyszę po nie mieszkam jeszcze tam Rasa jakaś taka wilczurowata(czarna podpalana),przygarnąłem psine bo niemiec oddał gościowi który ma psów kilka i wszystkie na łańcuchu(u mnie ma kojec)a jak jestem na działce to luzem i ani raz nie słyszałem żeby choć szczeknęła(za to pięknie piszczy jak mnie zobaczy znaczy sie na przywitanie ) A sasiadow to mam z kazdej strony ino ten jakis nie muzykalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 12.06.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 A może ona wyje, bo jest sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 13.06.2006 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ja jej załatwie towarzystwo a one zaczną w duecie??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts