lucky 12.06.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Zaczymamy urzadzać łazienkę w nowym domu. Zastanawiam sie nad wanną. Akryl czy emalia? W sklepach króluje akryl. Jak ten materiał się spisuje w praktyce? Czy emalia to przeżytek?I jeszcze jedno : czy ktoś z użytkowników posiada trójkątna {narożną}wannę i tękni za ta zwykłą, długą, dawną standardową? Może ktos podzieli się swoim doswiadczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 12.06.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Ja zamierzam kupić akrylową. Chcę wreszcie wchodzić do CIEPŁEJ wanny Będzie trójkątna, asymetryczna 140x90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.06.2006 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Żona wybrałą narożną asymetryczną akrylową. Jest ciepła, wygodna. Ja sobie chwalę siedzisko dobre do szorowania stóp. Jest bardzo pojemna - to wada i zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 13.06.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 zobacz ten wątek:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=36910 - jaką wybrać wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 13.06.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ja polecam akryl zwykła prostokątna długa 1,7m. Można się zrelaksować i wyciągnąć nóżki, takiego komfortu nie daje chyba żadna narożna bo tam lezy się tylko z podkurczonymi nogami. Najlepiej sprawdzić wannę w sklepie ja bez żenady pytałem sprzedawcę czy mogę się polożyć i nigdy ie było problemów. Może wzbudzać dziwienie ale nie widzę lepszej metody na wybór wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts