ADAMO1 12.06.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Kochani Akacjusze poradżcie mi jak wykonać kominy w tym pięknym domu.Zacząłem fundamenty w zeszłym roku,teraz już murują ściany w poniedziałek 19 strop ale jak z tymi kominami,pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keny52 13.06.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 witam. rob kominy profesjnalne. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.06.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 KOMINY W AKACJI czy KOMINY W AKCJI? eee... a ja juz myslalam ze polecasz jakis film sensacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SyMa 14.06.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 czy pytasz o kominy w domu "Akacja" z pracowni Horyzont? Jezeli tak to zadaj to pytanie w wątku Akacja - zaczynamy w 2006 r. (lub podobnie brzmiącym) moze tam ktoś coś podpowie. Ja niestety jeszcze nie jestem na tym etapie. Tylko proszę doprecyzuj pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts