kati-kati 13.06.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam,Zapraszam do sklepu internetowego: http://sklep.kati-kati.plOferujemy baterie, ceramikę i armaturę sanitarną m.in. takich firm jak:KFA, Oras, Deante, Ferro, Cersanit, Koło, Roca, Franke, Geberit, Tres, Kludi i wiele wiele innych. Zapraszam również do sklepu http://www.grzewka.pl - Technika grzewcza.Posiadamy w sprzedaży wszystko co niezbędne żęby wyposażyć Twoją kotłownie i dom.ZAPRASZAM DO ZAKUPÓW!!! _________________Pozdrawiam,Michałhttp://sklep.kati-kati.plhttp://www.grzewka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.06.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Kati jezli mozesz proszę o pdanie na PW ceny nastepujących baterii - Oczywiście prosże o max rabat Deante seria Jaguar - zlewozmywakowa BDX 060M - umywalkowa stojąca BDX 021M - wannowa ścienna Z natryskiem BDX 011M Z góry dziękuję Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.06.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Kati daj znac że żyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati-kati 25.06.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Witam, Odpowiedź poszła na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emip 29.06.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Proszę o podanie emaila na który mogę przesłać rzeczy do wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati-kati 29.06.2006 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 witamZapytania proszę kierować na adres:[email protected] ZAPRASZAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 14.03.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 nie polecam tego sklepu zamówiłam meble , które ponoć były na stanie.wpłaciłam błyskawicznie pieniądzepotem okazało się, że jednak nie ma mebli i mogę czekać 3 tygodnie lub zrezygnować z zamówienia. Zrezygnowałam. To że klient płaci od ręki nie znaczy , że zwrot też jest od ręki, nie niepieniadze otrzymam kiedyś tam...i tak sobie czekam na zwrot podczas gdy mogłabym zakupić te meble w innym sklepie i już je mieć u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiak 21.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 nie polecam tego sklepu Uff, dobrze że znalazłem ten post, bo już prawie złożyłbym większe zamówienie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati-kati 12.05.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witam, W chwili przyjęcia zamówienia do realizacji, potwierdzamy dostępność i ew. czas oczekiwania na towar. Dopiero wtedy klienci dokonują wpłaty. Oczywiście w razie problemów, pieniądze są zwracane natychmiast. Prawdopodobnie sytuacja o której mówi małaMI wynikła z nieporozumienia. W każdym razie wzieliśmy sobie te uwagi do serca i zmodyfikowaliśmy system powiadamiania tak, żeby taka sytuacja nie powtórzyła się w przyszłości. W tej chwili nie ma możliwości dokonania wpłaty, bez potwierdzenia dostępności. Zapraszam do zakupów PS. Zapraszam do nowego sklepu: http://www.grzewka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sfysywiu 25.01.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam. Czy posiadacie klej do ceramiki sanitarnej (pokrywa od WC) i ewentualnie jakieś szpachle, lakiery, żeby to jakoś wyglądało? [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati-kati 11.05.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 W naszej ofercie pojawiły się kotły Defro. Zapraszam do zapoznania się z ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 12.05.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Prosze o kabine prysznicowa ze szkla z glebszym brodzikiem, odplywem i wszystkim co niezbedne (chce wywalic wczesniejszy, nieudany zakup). Taka narozna, cwierc kola, promien 90cm. Widzialem takie ostatnio pod marka KOLO. Drzwi rozsuwane na boki. Szklo calkiem przezroczyste, bez wzorkow. Prosze o jakas konkretna cene z najtanszym transportem do Torunia oraz info skad ewentualnie mozna to odebrac. Towar raczej w nizszej cenie. Super nowosci z super designem mnie nie interesuja. Ma byc solidne i niedrogie. Wasz sklep gdzies mi juz wpadl w oko, moze allegro, sam nie wiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati-kati 03.08.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Uwaga!Zmiana adresu sklepu. Nowy adres to: www.sklepkati.plJuż wkrótce więcej zmian na naszej stronie. PS. W sprawie ofert proszę pisać na adres [email protected] ponieważ nie zawsze jestem na forum, żeby odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts