Szarbia 13.06.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 A tu zapraszam do ewentualnych komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.07.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Witaj Michal! Buduj, buduj i pisz, bedziemy Wam kibicowac... Domek zapowieda sie ladny i duzy, czekamy na c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 12.07.2006 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Dzieki za dobre slowa Dobry Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.07.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Skosy sa zle, potwierdzam. U nas sa skosy i ja juz dwa razy przywalilam glowa, z tego jeden raz porzadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 14.07.2006 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Przyznam, ze wczesniej w ogole nie zwracalem uwagi na skosy.Zreszta u moich rodzicow w Krakowie sa (dom z lat '80) i jakos mi to nie przeszkadzalo. Jednakze tam nie mieszkalem na stale. Dopiero wlasnie zona zwrocila mi na to uwage.Byc moze gdy scianka kolankowa daje wiecej niz 1,5 m wysokosci sciany to pewnie skosy nie przeszkadzaja w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Przeczytałem Twój dziennik budowy. Widze, że dosyć dokładnie notujesz wydatki. Tez tak robię, tylko nie publikuje tego... Mam ciut mniejsza działkę (622mkw). A to co opisałeś o cenach z Niemiec to mnie ciut zmroziło.. Dla mnie ceny w Wawie sa już bardzo duże.. np. 300pln za mkw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 02.08.2006 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 No coz, ceny mieszkan w W-wie juz wystartowaly do pogoni za tymi z Niemiec . Potem przyjdzie czas na dzialki. Choc moze wczesniej na domy - patrzac na terminy i dostepnosc fachowcow - i oni w koncu podniosa ceny uslug. Tak wiec pewnie za rok moje zapiski wydatkow moga sie zupelnie zdezaktualizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 A może po prostu teraz standardem będzie działka 600-700, a nie jak teraz 1500mkw... I .. inwestycja w dom bedzie jedna z lepszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts