kozik 11.08.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 zwróć uwagę przede wszystkim na stabilizator optyczny oraz optykę5mln pixeli w zupełności wystarczy a i zoom opt. x10-12 też ...i tak z takim zbliżeniem zdjęcia możesz robić tylko ze statywu...tryb makro mają większość w tej cenieja użytkuję olimpusa 760 oraz Minoltę Z6 są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika-2006 28.08.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A My mamy canon A530 - dla amatorow jest idealny. Ja robie zdjecia "auto" a Maz sie bawi w rozne ustawienia, ale efekty sa rewelacyjne.Rozsadna cena i dobry sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 16.09.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 ja mam canona a 620 i jestem z niego bardzo zadowolony wszysko automat a jak potrzeba to reczne funkcja liscie rewelacja funkcja fajerwerki mozna w nocy fajerwerki robic zdjecia oczywiscie obracany wyswieplacz wiec i z podniesionymi rekoma sie da zrobic i samowyzwalacz bez problemy a co wiecej nie wiem jestem poprostu z niego zadowolony i kupilem siostrze taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 25.12.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Mój kuzyn posiasa FUJI S5600 i bardzo chwali sobie ten aparat ale on jest prawie, że profesjonalistą - wykorzystuje ten aparat również zawodowo- jest architektem. Jego zdjęcia w trybie makro są odlotowe. fajny aparacik i można go kupić obecnie nówkę w cenie 800zł (+akcesoria) więc to chyba nokaut tej klasie cenowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 27.12.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Z tego co czytam, to Mikołaj wiedział co mi położyc pod choinką. Znalazłam tam właśnie Fuji S5600!!!Potwierdzam - super sprzęt!Teraz tylko muszę poćwiczyć makro. Aaaaa właśnie, czy macie do tego modelu specjalne soczewki do robienia dobrego makro? Widziałam takie na allegro do kupienia. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.01.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ja mam Minolte Z6 i stawiam piewrsze kroki To mój pierwszy aparat. Może ma ktoś taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts