Kangoo 13.06.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 WitamMam pytanie do posiadaczy skarp, czym kosicie trawę na skarpie. Mam małą skarpę z zakamarkami (skarpa wokół tarasu) i niestety zwykła kosiarka elektryczna nie dotrze wszędzie. Czy ktoś z was spotkał może jakąś małą kosiarkę reczną lub elektryczną. Żyłkowa kosiarka raczej też nie wchodzi w grę, bo żyłki będą się niszczyć o krawędzie tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.06.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 W sprzedaży są lekkie bębnowe kosiarki ( również z koszem ) w granicy 200,- pln. Castorama, Leroy Merlin, Prktiker Pozdro J ..żyłka ma to do siebie, że się wykrusza, trzeba kupić zapas i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 14.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Skarp mam kilka, nie bardzo dużych ale na prawdę stromych (na szerokość 1,5 do 2,5 m w sumie jakieś 50-60 m bieżących. Koszę podkaszarką stihl-a . Żyłka tak bardzo się nie strzępi i właśnie po to je wymyślono. żeby kosić przy murkach, w zakamarkach itd. Minus trzeba grabić trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.06.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ja koszę podkaszarką żyłkową i sprawdza się znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 22.06.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Możesz zastosować kosiarkę na poduszce powietrznej, np. Flymo, kosztujeok 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts