Adam_W 13.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Ja miałem przyjemność z tą ekipą. Załapałem się w kwietniu, tuż przed ich wyjazdem za granicę. Z resztą, przecież wystawiłem im pozytywną opinię na ich stronie http://www.remont-mark.prv.pl . U mnie sprawili się perfekcyjnie. I to chyab nie jest auto-reklama. Zamieszczony jest dom na ich stronie, który wybudowali po sąsiedzku, dlatego ja np. umówiłem się na spotkanie u nich i ich sąsiad bardzo ich chwalił i mnie skusił . Jestem mu za to wdzięczny. Po prostu macie wątpliwości=umówcie się na spotkanie. Nie wiem, chyba muszę jeszcze napisać im reklamę, żeby nikt nie mówił o autoreklamie. Tak jak pewna osoba ... Mają miłych i precyzyjnych fachowców. Doskonały kontakt, oraz dobrę markę i organizację. Gorąco polecam Adam_W doceniam takich ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanisław_M1719500707 12.07.2006 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 12.07.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Widzę że jest Pan zadowolony z naszej usługi..... Załóż sobie, człowieku, jeszcze kilka takich "martwych dusz" i śnij mrzonki o tym, że zyskasz w ten sposób na wiarygodności :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.07.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 A mnie coś chodzi po głowie, że były jakieś przeboje z firmą o podobnym brzmieniu i nawet wyrzucono tego kogoś z forum, tylko nie mogę namierzyć wątku o tej sprawie, ale jak się zaprę to znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 12.07.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Widzę że jest Pan zadowolony z naszej usługi..... Załóż sobie, człowieku, jeszcze kilka takich "martwych dusz" i śnij mrzonki o tym, że zyskasz w ten sposób na wiarygodności :D:D Już ma kilka takich "dusz" ) Jakub Z Adam W -mark* *Stanisław M* Ciekawe ile jeszcze się znajdzie "zadowolonych z doskonałej pracy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 12.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam. Auto sugestia czasem działa. Jak tak będą powtarzać kilka razy dziennie, że są zadowoleni to może naprawdę im się udzieli ten stan. A może i w cudowny sposób te domy się zmaterializują a to było by już coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 12.07.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Już ma kilka takich "dusz" ) Jakub Z Adam W -mark* *Stanisław M* Największe przegięcie to będzie, jak zacznie pisać jako TOMEK-J lub podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 12.07.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 eee, lepiej nie podpowiadaj bo jeszcze się spełni ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 13.07.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Hehe witam, witam , Widzę że jest Pan zadowolony z naszej usługi..... POZDRAWIAM. Spadać spamerzy, reklamę wywieście sobie na gablocie w Castoramie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanisław_M1719500707 14.07.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Panowie Adam W i Jakub to nasi klienci istnieje możliwość obejrzenia u nich naszych prac, gdyż mogą oni pokazać efekt naszej pracy - Pan Adam mieszka po sąsiedzku , zaś Pan Kuba mieszka także w naszej miejscowości , dlatego nie pisz takich bzdur człowieku , jak nie wiesz o czym gadasz. Konto remont-mark zostało zablokowane - gdyż nazwa konta nie może być nazwą firmy. I co teraz najpierw to sie pytaj - lub przynajmniej staraj sie dowiedzieć!! Później opisuj . Dom aDAMA JEST NA NASZEJ STRONIE WWW.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanisław_M1719500707 14.07.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Spam to by był jak bym zaczoł bez sensu zakładać konta i pisać sobie opinie , lecz jeśli byś wiedział tematy pisane prze ze mnie i przez Tamtych Panów miałyby kilka wspólnych cech. Dlatego nie wiem jak wam udowodnić że to nie ja sobie pisze....hmmmm...jakieś 2 tyg temu napisałem do jednego z tych Panów żeby dali sobie spokój z wypisywaniem opini na temat mojej firmy , gdyż i tak nie mamy na razie wolnych terminów. Ci Panowie naprawdę są dosyć natrętni , gdyż budowa u Pana Adama była w 2001/2002 roku no to troche dawno , po za tym to on ma najstarsze konto. A ja założyłem sobie konto , gdyż jak wspomniałem remont-mark zostało zablokowane ze względu na to że nazwy kont nie mogą być takie same jak firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanisław_M1719500707 14.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dlatego macie racje że martwe konto czy jakoś tak istnieje i jest nim tylko konto remont-mark , *remont-mark* , no bo zostało zablokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanisław_M1719500707 14.07.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Mam dla Was znawcy tego forum prośbę, czy możecie mi powiedzieć do kogo mogę się zwrócić z prośbą o zbanowanie czyjegoś konta. Ci Panowie rzeczywiście przeginają a jeśli przeszukacie uważnie to forum zobaczycie, że pisałem wielokrotnie do nich w tej sprawie, a przecież nie mogę do nich iść i zabronić im pisać...:/ ...naprawdę nie potrzebujemy reklamy bo mamy bdb jakość usług a osoby które przesadzają działają bardziej na naszą niekożyść. Pomóżcie - wtedy nie będzie już takich bzdur . Chociaż to tylko zatrzyma ich chwilowo - stworzą jak znam życie konta Jabub*Z Jakub-Z Jakub__Z etc. Pomocy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanisław_M1719500707 14.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 No to chyba problem sie rozwiąże - zgłosiłem sprawe modernatorowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 14.07.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dziwnym trafem Jakub_Z i Adam_W zarejestrowali się tego samego dnia i obaj piszą wyłącznie o remont-mark. Dziwne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanisław_M1719500707 14.07.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dla mnie to nie jest dziwne poprostu jakiś kolo wykorzystał to że na mojej stronie www. jest podana opinia mojego sąsiada, założyłsobie konta i pisze bzdety , ale ja się tylko dziwię , że wogóle niektórzy tak bardzo zwracają na to uwagę, jak byście nie pisali to bty dali(dał) sobie spokój . My i tak na spotkaniach pokazujemy efekty naszych prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanisław_M1719500707 15.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Witam , zwracałem już się do Pana z prośbą o podanie kiedy jak to Pan twierdzi piszą "zaraz po mnie". Czy nie uważa Pan że pisanie takich bzdur ich kręci , gdyż do tej pory nikt nie zwracał na to uwagi i ich ignorował. Niech się Pan zastanowi najpierw jakim idiotą terzeba było by być (za przeproszeniem) żeby pisać dobre opinie na swój temat - to raz .... a po zatym pisać je wylogowowując się i rej. zaraz po chwili. Proszę przynajmniej o przyznanie się do błędu i napisanie tego na forum - po uprzednim zastanowieniu , chcociaż nie mogę mieć pewności że akurat nie jest Pan tym spamerem , gdyż jak się okazało moj sąsiad nie ma na forum ani jednego konta czyli ten gość mnie nie zna bo byliśmy w Szwecji przez 18 mies nie wykonującv prac w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanisław_M1719500707 15.07.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 A może Panie Adamie poda Pan mi swoje nazwisko i telefon kontaktowy ....??!! :/ wtedy wszystko się wyjaśni ... (jeśli masz odwagę) , ale skoro byłeś naszym klientem to możemy porozmawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 17.07.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Spam to by był jak bym zaczoł bez sensu zakładać konta i pisać sobie opinie Spamem jest zawsze i wszędzie nachalna reklama w dowolnej formie. Już sam fakt, że piszesz ileś tam postów praktycznie sam do siebie jest dla mnie potwierdzeniem, że jesteś spamerem szukającym taniej reklamy. Dlatego nie wiem jak wam udowodnić że to nie ja sobie pisze....hmmmm... Ależ nikt z nas takiego dowodu nie potrzebuje i o niego nie prosi ! jakieś 2 tyg temu napisałem do jednego z tych Panów żeby dali sobie spokój z wypisywaniem opini na temat mojej firmy (...) Ci Panowie naprawdę są dosyć natrętni BOSKIE ! Mówisz gościowi: "daj se spokój, natręcie !", a on ciebie dalej wychwala ?!?! :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.07.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Gosciu, jak Ty szukasz o tym czasie klientow to ja juz nie wiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts