qdlaty 17.07.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Gosciu, jak Ty szukasz o tym czasie klientow to ja juz nie wiem ... Ja dochodzę do wniosku, że nie ma sensu brać ekipy, która ogłasza się na forum. Dobrzy fachowcy nie mają czasu siedzieć przed kompem. Q. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 17.07.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 chyba masz rację już raz tak zrobiłem, mam teraz problem i zastanawiam się nad rozwiązaniem sądowym też ekipa reklamująca się na forum tylko bardziej subtelnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qdlaty 17.07.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 chyba masz rację już raz tak zrobiłem, mam teraz problem i zastanawiam się nad rozwiązaniem sądowym też ekipa reklamująca się na forum tylko bardziej subtelnie No ja też się z jedną ekipą umówiłem. Ale majster się nie pojawił. Ot tak, po prostu. Chyba nic nie straciłem, może to ta sama ekipa... Q. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 jakbym miała więcej czasu umówiłabym się z wszystkimi tymi nickami w jednym dniu i o jednej godzinie ciekawe ilu by ich przyszło :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 18.07.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 jakbym miała więcej czasu umówiłabym się z wszystkimi tymi nickami w jednym dniu i o jednej godzinie ciekawe ilu by ich przyszło :D:D:D A może on jest jeden, ale w trzech osobach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts