HARY 13.06.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Słuchajcie, mam pytanie. Czy u Was w ogrodach na kwiatach i nie tylko jest tyle pajęczyn. Pająk w środku całkiem słusznych rozmiarów - taki normalny. Po raz pierwszy w tym roku spotkałam się z taką ilością. Z jednej strony to chyba dobrze wyłapują szkodniki (a może się mylę) ale z drugiej strony taka ilość? Nie wiem co robić, zostawić czy też niszczyć. Jakie jest Wasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wari 13.06.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dziwny pomysł z tym niszczeniem. Dlaczego chcesz je zabijać ? Przeszkadzają Ci w jakikolwiek sposób ? Czy stosujesz zasadę "chłop żywemu nie przepuści" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 14.06.2006 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 ale z drugiej strony taka ilość?? Podobno zwiastuje to deszczowe lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 14.06.2006 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Poza względami estetycznymi to one mi nie przeszkadzają. Ciekawi mnie tylko czy mój ogród to wyjątek, czy też ktoś inny ma podobnie. Przypuszczam, że mszyce to mają wszyscy i przy okazji pełno mrówek. Z taką ilością pajęczyn spotkałam się poraz pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.06.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Pajaków boje sie smiertelnie (chyba lekki objaw arachnofobi) ale nie niszcze , wogole nawet taki pomysl by mi nie przyszedł sa pozyteczne to raz łapia obrzydliwe muszyska (ktorych bardziej sie brzydze niz boje pajakow) a pozatym.... pajaki przynosza szczescie - a zabicie potwornego pecha i niefart to juz lepiej stłuc 3 lustra , wstac lewa noga w piatek trzynastego i przejsc pod dwiema drabinami przy okazji - jakos nie zauwazyłam wiekszej niz normalnie ilosci pajaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts