pokerzysta 14.06.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 poradxcie czego użyćpołożyłem płytki, niestety nie zabepzieczyłem ich przed szpach;lowaniem i malowaniem, a teraz po zamiast pieknych niebieskich czy brązowych fug mam jasne bladoniebieskie, czy brudnobrązowe fugi - okropieństwojakie sriodki polecacie na to ochydztwo - domowymi sposobami nie da rady tzn szczoteczka do zebów cylity i9 inne srodkimusi wejsc porzadna chemia - jesli to cos jeszczeda - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 14.06.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Jest taki płyn Atlasa - Szop - do czyszczenia resztek budowlanych, ale nie mam pewności czy ma on u ciebie zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 03.07.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Może HG Czyste fugi http://www.hgpolska.pl/php/edytor_grafika/5752.jpgalbo coś z rodziny HG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 10.07.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 zrobilem dokladnie ten sam blad. zadne tam 'czyste fugi' preparaty nie pomagaly, szop zaczal je troche rozpuszczac, a najlepsze efekty przynioslo odswiezenie tych fug preparatem, ktory przygotowal mi producent - w moim wypadku byla to firma Sopro. przygotowali mi wiadro preparatu (pod nr koloru fugi) i bardzo jestem zadowolony, nakladanie go jest duzo mniej uciazliwe niz czyszczenie fugi szczoteczka do zebow. jedyny minus to taki, ze przez jakis czas po nalozeniu preparatu nie mozna myc podlogi, po jakims czasie mozna czysta woda, a chyba po 4 tygodniach mozna juz myc podloge woda z detergentem, nie wiem, czy jestes fanatykiem czystosci (ja nie), mnie to nie przeszkadzalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 My też nie zabezpieczyliśmy, w Castoramie polecono nam coś do czyszczenia i drugi produkt do impregnowania fug, koniec końców fugi czyściłam wodą z Ludwikiem szczoteczką na kolanach, a potem to zaimpregnowałam - wyszło rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leśna 14.07.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Czym zaimpregnowałaś ? Szalenie mnie to ciekawi, bo mam w łazience kilometry ciemnogranatowej fugi (płytki 2x2 cm), jest bardzo widoczna i na razie ładna, a pewnie z czasem się pobrudzi od łażenia i chlapania, nie chcę też, żeby zszarzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Czym zaimpregnowałaś ? Szalenie mnie to ciekawi, bo mam w łazience kilometry ciemnogranatowej fugi (płytki 2x2 cm), jest bardzo widoczna i na razie ładna, a pewnie z czasem się pobrudzi od łażenia i chlapania, nie chcę też, żeby zszarzała. Nie pamiętam nazwy Hg... coś tam taki płyn, pędzelkiem się toto nanosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.07.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 zrobilem dokladnie ten sam blad. zadne tam 'czyste fugi' preparaty nie pomagaly, szop zaczal je troche rozpuszczac, a najlepsze efekty przynioslo odswiezenie tych fug preparatem, ktory przygotowal mi producent - w moim wypadku byla to firma Sopro. przygotowali mi wiadro preparatu (pod nr koloru fugi) i bardzo jestem zadowolony, nakladanie go jest duzo mniej uciazliwe niz czyszczenie fugi szczoteczka do zebow. jedyny minus to taki, ze przez jakis czas po nalozeniu preparatu nie mozna myc podlogi, po jakims czasie mozna czysta woda, a chyba po 4 tygodniach mozna juz myc podloge woda z detergentem, nie wiem, czy jestes fanatykiem czystosci (ja nie), mnie to nie przeszkadzalo. u mnie fuga sopro czeka na położenie, kupowałam w Genbudzie przy Bartyckiej. Czy tam moga miec ten preparat o ktorym piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 17.07.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Czym zaimpregnowałaś ? Szalenie mnie to ciekawi, bo mam w łazience kilometry ciemnogranatowej fugi (płytki 2x2 cm), jest bardzo widoczna i na razie ładna, a pewnie z czasem się pobrudzi od łażenia i chlapania, nie chcę też, żeby zszarzała. Nie pamiętam nazwy Hg... coś tam taki płyn, pędzelkiem się toto nanosi. Ja miałam HG „super ochrona fug podłogowych i ściennych”. Płyn do nanoszenia pipetą lub pędzelkiem. Możliwe, że o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts